Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jengus

Choroba przez seks?

Polecane posty

Gość Jengus

Kocham się z moim chłopakiem od 3 miesięcy. Mam 20 lat i zabezpieczamy sie inaczej ale nie uzywamy prezerwatywy - tylko tabletki. Ostatnio robiliśmy to bardzo cząsto i teraz mam problem, barzydko tam pachnę nawet zaraz po umyciu i bardzo ciężko mi się załatwia no i czuję się jakbym miała chory pęcherz, bo za chwilę musze siku. Czy czymś mogłam zostać zarażona?

moglas. idz do ginekologa czym predzej, albo jezeli teraz nie masz jak to kup sobie tantum rosa. mi pomoglo. mialam podobnie jak Ty i mi sie nadrzerka zrobila.

Gość troche sie o to martwię
to jest jakas infekcja są sytuacje, że mężczyźni sa nosicielami pewnych typów schorzeń i zarażają kobiety, choć oni sami nie odczuwają tego, że chroba jest w ich organiźmie lekarz!!!

Gość troche sie o to martwię
acha, i to nie przez seks tylko przez ... i tu znak zapytania? To się okaże

Gość manuellla
zapalenie pecherza, moze cewki moczowej, prawdopodobnie infekcja bakteryjna pochwy (--> najlepiej zrobic posiew i okreslic bakterie) potem kuracja antybiotykowa w czasie jej trwania i jeszcze po nalezy odbudowywac mikroflore pochwy (--> lacibios femina) nie wspolzyc w czasie kuracji ! niekoniecznie facet musi miec bakterie, byc zarazony, czesto lapie sie bakterie w wyniku intensywnego seksu, bo podraznia sie nablonek pochwy, wybija flore bakteryjna (ta dobra), ekosystem pochwy zostaje zburzony i tak to pozniej wyglada