Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiocha_18

Problemy z balsamem brązującym

Polecane posty

Gość Kasiocha_18

Witajcie mam problem. Od Poprzedniego poniedziałku samruje się regularnie takim balsamem. Mam Lirene caffe late dla jasnej karnacjii. Na początku ładnie wszystko było widać. Do dziś. Na zgęciach widac plamy i wychodzą zacieki. Nie wiem czym moze to byc spowodowane Wygląda to okropnie a w sobote studniówka Wiecie moze jak to zatuszowac?? Albo czym najlepiej zmyc zeby wszystko ładnie zeszło?? A moze za dużo tego używałam Czegam na porady Pozdrawiam.

używając balsamu trzeba regularnie złuszczac naskórek,skóra powinna byc nawilżona a i tak nie ma gwarancji,ze efekt będzie idealny:(

Gość przykro ale
niewiem czym to usunąć ale tak chyba sie dzieje jak sie przedobrzy..........

Gość Kasiocha_18
Teraz to i tak juz "po kaczaku" A nie wiesz moze jak to zmyc??

ja czasem też eksperymentuje z balsamami i zaden jeszcze nie okazał się tym strzałem w dziesiątkę

Prawdopodobnie zle przygotowalas skore do tego zabiegu... wes ciepla kapiel pozniej staraj sie to wszystko zetrzec gabka do kapieli bo to tylko naskorek sie zabarwia a nie skora wlasciwa..

Gość bjk
zrob sobie dokladny peling, mi tez sie tak zrobilo, spokojnie zmyje sie jak nie za 1 to za 2 lub 3 razem

Gość pinezkaaaaaa
znam ten bol;) wez bardzo dluga kapiel zanurzona po szyje.jak naskorek namoknie latwo zetrzesz go szorstka gabka.potem strzel peling. 2 dni przed studnowka wypilinguj cale cialo posmaruj sie raz a nastepnego dnia drugi raz.szans na zacieki raczej nie ma .lepiej mniej nia za duzo:)

Gość tez mam studniówkę w
sobotę i postanowiłam iśc juz pierwszy raz w zyciu 2 razy na solar,jestem równo opalona,wiem ze to skzodliwe i dlatego nie powtórze juz tego,ale wole to niz być jak moje dwie kolezanki ktore maja wszędzie śladz po samoopalaczu..co gorsza między palcami i na kolanach i łokciach ciemniejsze niż reszta częsci ciała