Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość She is so prity and cool

Chej gdzie powinnam dac sie dotknac chlopakowi w wieku piętnastu lat

Polecane posty

Gość She is so prity and cool

Dodam iz jestem dziewica a on jest mojim pierwszym

Gość Treska Kreska
Raczej wszędzie ale z ubraniem =P. Bo pod ja bym w tym wieku sie na pewno nie dała.

Gość Tiffany- ta od lampy
oh... To zalezy od stopnia zaawansowania waszych przeżyć i waszej milosci Jesli go kochasz on kocha Ciebie i czujecie ze to cos wielkiego to... To naprawde tylko od Ciebie zalezy. I oczywiscie od Twojego chlopaka

Gość Naszka Kaszka
Moim zdaniem możesz pozwolić swojemu chłopakowi na tyle ile Ty sama będziesz gotowa. Muszisz mieć pewność że jemu zależy na Tobie a nie chodzi mu tylko o dobrą zabawę kosztem Ciebie! Ale jeśli jesteś tego pewna że on Cie zaraz potem nie zostawi itd to droga wolna. Tylko pamiętaj muszisz mu ustalić jakieś ultimatum. Pozdro i powodzenia!!!!!

Gość Ona123456
Proponuję, abyście podotykali słownika ortograficznego. Na początek przestudiujcie słówko: Hej (chej) i moim (mojim)

Gość tuiteraz99
może w klopie? :)

Gość może nigdzie
?

Gość sexisexi
ludzie gdzie rodzice tych dzieciakow az strach 15 pisze na kafe szok szok jakbys byla moja corka tak bym Cie zlała ze odechcialo by ci sie dotykania!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość LuLilianka
proponuje, zeby Cię lekko dotknął i poklepnał w czoło, mówiąc przy tym czułym glosem : skocz po słownik mała :D

Gość Dyskretniak
She is so prity and cool: Wszędzie ale z ubraniem.. bo pod ubraniem to już twoja decyzja.. My(chłopcy) wtedy chcemy coraz więcej także uważaj co robisz.. Ja też mam 15 lat i wiem co w naszym wieku robią inni.. masturbacja..seks..czasem chciałbym kobiecie zrobić minet-ke.. także uważaj na to co robisz..

Gość Dyskretniak
oczywiście nigdy nie robiłem bo trzymam się do 16... kiedy już będę miał z Nią spokój..

Gość Chimera5
Dziewczynko......masz jeszcze sporo czasu przed sobą, niue zaczynaj tak wczesnie zabawy w tatę i mamę !

Gość w czoło
kup mu koło i niech cie pierdolnie w czoło ,moze zmadrzejesz odrobinę

Dziękuję prawiczku :) Bo należy się szanować, a nie żeby 15 letnia siksa zaczęła się obmacywać po kątach z gołowąsem i szczylikiem :) To w wieku 18 lat będzie już wycierała wszystkie kąty po osiedlu ! Na wszystko przyjdzie czas, ale małymi kroczkami :)

Gość w czoło
chimera w wieku 18 to bedzie na wystepy goscinne jezdzic ,bo jako dobro publiczne na swoim bedzie obmacana przez wszystkich

Gość hihot
Nie żebym się czepiał ale proponuję : 1. Korepetycje z j.polskiego 2. Korepetycje z j. angielskiego 3. wizytę u psychologa

Gość w czoło
rodzicow u psychologa ze taka córke wychowali:)

Gość szczurzy pindol
to mi przypomina jak miałem 15 lat (jakiś milion lat temu) moja pierwsza dziewczyna miała też 15 okazało się że za sobą miała już wiele "pierwszych razów". na dzielnicy gdzie mieszkała miała opinię niezłej kurwy. dałem sobie z nią spokj po 2 tygodniach (nie zaliczyłe jej... tak dla jasności). w wieku 20 lat to była już kurwiszońska ekstrema. a teraz jest przykładną żoną i matką 2 dzieci... moja rada, w wieku 15 lat lepiej ze swoim chłopakiem pobiegać po dachach, posłuchać muzyki i pochodzić do kina... na macakni przyjdzie czas.

Możesz mu pozwolić dotknąć Twój tornister. Nawet go może ponosić za Tobą. Potrzymajcie się za rączkę i za miły dzień może być buziak na dobranoc, ale nie później niż o 21.00 Potem do domku, kolacja, paciorek i spać. Można bez kolacji, bo to późno na jedzenie przed snem. A tak szczerze, nie bawcie się w dorosłych, bo ani czas dla Was ku temu, ani nie macie możliwości potem ponosić konsekwencji swoich działań. Wasi rodzice będą wychowywać potem Wasze dzieci, a to staje sie bardzo szybko, gdy w tym wieku zaczyna się seks, traktując to, jak przygodę. Macie czas. Nie zepsujcie sobie dzieciństwa, bo to jest nieodwracale.

ja bym dodał że nie wato dziewczyny rozbudzać się seksualnie do stosunków płciowych zbyt wczesnie ,bo potem sie bardzo chce a nie ma sie stałego partnerka i staje się w środowisku chłopców kurwą,`dziwką dajką czy pogotowiem seksualnym

Gość Doświadczony 32
Skoro ptyasz to znaczy, że nieszcze nie teraz. Poczekaj choćby do ciepłego lata, jeżeli nadal będziecie razem to samo jakoś wyjdzie. Oczywiście cały czas jestem przekonany ,że On jest w Twoim wieku a nie jakiś dużo starszy wykorzystywacz ...

Gość fhfgjhghn
ja tam mam 16 lat, jak miałam 15 facet o 5 lat starszy zaciągnął mnie do łózka ;P Byliśmy pijani ale do niczego nie doszło ,nie chciał mnie wykorzystać poprostu chciał zebym sie przytuliła,bo inaczej nie zaśnie :D

Gość To masz szczęście
laska bo większość mężczyzn bierze tylko po to by do czegoś doszło