Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia98980283874643255

PROBLEM!!

Polecane posty

Witam, wiem że to nie jest najlepsze miejsce na tego typu skargi ale... od dwóch miesięcy co jakiś czas boli mnie ząb/zęby( jedynka i dwójka przednia) dwa miesiące temu byłam u dentysty, ale powiedziała mi, że ona tam nic nie widzi, i proponuje mi iść na prześwietlenie bo być może coś dzieje się od środka :( ale że ja czasu nie miałam, ząb przestał boleć to też to zbagatelizowałam. Teraz od tygodnia strasznie boli, nie pomagają tabletki ani nic... jutro ide po kolejne skierowanie bo tamto przesiałam. Panicznie się boje że może ząb mi obumiera albo korzenie się plątają... co może być tego przyczyną? czy ktoś miał podobnie? jak przebiega leczenie? czy muszę mieć wykonany zabieg ze znieczulaniem? lub co gorsze- usuniętego zęba?! Bardzo prosze o pomoc i odpowiedź... pozdrawiam :*

z zapachem nie mam problemu, ale jeżeli to zgorzel, zęba za nic nie usune! Przecież to jedynka czy dwójka! ząb z przodu@!! jak ja bede wygladala!!

Idz na rentgen najpierw. Potem bedziesz sie martwic. Jesli trza wyrwac trudno. Zdrowie najwazniejsze. Poza tym dzisiejsza protetyka jest na wysokim poziomie. Wrzuc na luz

Gość to może być wszystko
Zrób jak najszybciej prześwietlenie, nie musisz mieć skierowania, kosztuje ok. 20-25 zł. Możesz mieć zapalenie nerwu, albo zatok.

nie ciemnieje ale zauważyłam na nim próchnice :o