Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka 25

gdy facet przychodzi zmęczony z pracy

Polecane posty

Gość smerfetka 25

to ma jeszcze ochote na seks nocny??

Nie wiem,bo nie mieszkam JESZCZE z moim facetem :) Ale mam nadzieję,że zawsze będzie miał ochotę po pracy :D

Gość oj nieprawda
czasem maly odmowi posluszenstwa

OPTYMISTKI :D jak się facet po latach naje tego miodu i przyjdzie zmęczony z pracy to będzie myslał by wypocząć, a was będzie brał tylko wtedy gdy ON będzie miał na to ochotę :D:D:D

Gość szackira - hahaha
i tu się zgodze z facetem po 40 mój jest jeszcze przed 40, ale nawet z gorączką ma ochotę, co tam męczący dzień w pracy:)

Gość lilii
moj tak samo :)

Gość szackira - hahaha
libido to sprawa bardzo indywidualna, nie ma co się porównywać, ważne by wszyscy zainteresowani byli zadowoleni Poza tym facet też człowiek, może być zmęczony, zestresowany czy chory, czy zwyczajnie nie mieć ochoty

Dodam od siebie, że ochotę mam zawsze, ale nie zawsze mogę. Nawet, jak czuję, że mogę, to uważam, że lepiej się przespać i zrobić to po odpoczynku. Parę godzin później będzie przyjemniej dla obu stron. Chyba, że kobieta woli byle jak i byle szybko. J wtedy nie odczuwam przyjemności nawet w czasie własnego orgazmu. To jest jakby mechaniczne, oderwane od ducha. Trudno to wyrazić. Nie oszukujmy się, nie jesteśmy maszynami do seksu. Dziwne, że dla kobiety jest oczywiste, że ona czasami nie ma ochoty, boli ją głowa ;-), ale twierdzi, że facet zmęczony po pracy powinien ją zadowolić. Proponuję trochę wyobraźni.