Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczka mleczka

pierwsza powazna sytuacja intymna ,a on wali sobie konia - normalne?

Polecane posty

Gość Erotyczna__
"Jeśli ktoś nie jest gotowy i nie rozumie tego faktu, nie powinien zaczynać." A jesi to facet ciagle zaczyna pomimo oporu ze strony kobiety i jej stanowczego nie?

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Całowanie i pieszczoty to przecież jescze nie ejst seks. Hm nie wiem jakbym zareagowała w takiej sytuacji, że ja sie całuję się z chłopakiem, oboje jesteśmy w ubraniu, ja nie ejstem gotowa na dalszy etap, a naraz On wyciąga swojego i zaczyna sie nim bawić. Dziewczyna wtedy doznaje małego szoku, bo ona nie pokazała jescze mu swoich wdzięków a on wyciąga ze spodni i naraża dziewczynę na taki widok :D

Gość Doświadczony 32
Erotyczna_ - u nas było trochę inaczej.... Cytujesz mój wpis. Ale chyba się nie zrozumieliśmy. Tamta moja sytuacja była dużo odważniejsza. Oczywiście nigdy bym nie robił tak jak ten chłopak. W ogole było mi wstyd powiedzieć to co powiedziałem.. Później to ja pilnowałem się w takich sytuacjach. Ona ciągnie mnie na wersalkę chce się całować, a ja mówię , może jeszcze chwilę porozmawiamy...i niedługo wychodzę. Wolę wyjść niż od Niej niż potem być zły na samego siebie.

ej no nie przesadzajcie.. mozna nocowac u kogos i sie nie bzykac - jak koles sobie naobiecywal to jego problem. mowicie ze jak nie bylo na ten temat rozmowy to byl przygotowany ze seks bedzie, ale z drugiej strony nie bylo rozmowy wiec ona sie nie przygotowala i tyle, a zwalenie sobie konia przy niej w takiej sytuacji jest... no coz.. ponizej poziomu a tak wogole.. ile macie lat?

Gość Erotyczna__
Doswiadczony 32 --> Zly na samego siebie w jakim sensie? U nas byla taka sytuacja ze lezelismy na lozku i sie namietniej calowalismy, on byl w spodniach, ja tez, bez koszulki, w staniku. Tez mi potem bylo glupio, bo juz atmosfera sie zepsula i pretensje, takie wkurzenie faceta. Potem mnie przeprosil, ze rozumie, ze troche sie zagalopowal, pogadalismy, a po niedlugim czasie znowu to samo. Za drugim razem zrobilam mu reka bo nie chcialam po raz kolejny tej sytuacji, oczywiscie on szczesliwy jak to facet po;) Nie to ze zrobilam to mechanicznie, mnie to podniecalo. Ale potem tak myslac na trzezwo w domu zastanawialam sie i doszlam do wniosku ze faceci moga stosowac taki szantazyk emocjonalny na kobietach. No bo ca ja mialam w takiej sytuacji zrobic? Przeciez nie ubrac buty i wyjsc. To juz nie mozna ogladac wspolnie filmu lezac w lozku zeby sie nie konczylo powazniej?:)

Gość Doświadczony 32
Dobre pytanie Erotyczna - ile Ty masz lat? Oczywiście, spałem klika razy z dziewczynami. Tak, że nic nie było tylko chodziło o spanie. Nawet kiedyś mi jedna rano powiedziała "..ale wiesz , jak ci laska mówi "że nie" to nie zawsze znaczyże nie... " . Ale to były jasne sytuacje. Jakbś chciała oglądac ze mną film na łóżku, proszę bardzo, Poprzytulać proszę bardzo. Ale nic więcej z MOJEJ strony. A zły byłbym na siebie gdybym Ci tę bluzkę zdjął , całował a wiedział, że dałem się znowu ponieść. Zły na siebie ,bo powinienem to ja odmówić dalszych pieszczot, jak wiem,że potem będę odczuwał ból albo, będę musiał Ci proponować "ręką " Ręką to jest tak ......dla nastolatków . Nie wiem ile masz lat , więc na razie nie kontynuuję..Jak mi odpowiesz to Napiszę dalej

Gość Erotyczna__
Facet jest w Twoim wieku jesli 32 w nicku to wiek. Ja jestem troche mlodsza, 23 lata. Mam male doswiadczenie, chociaz nie jest moim pierwszym partnerem. Ja potrzebuje czasu zeby to wszystko ogarnac, a on z jednej strony to rozumie ale w praniu u niego pozadanie zawsze bierze gore. Nie wiem czy tu chodzi o wiek i doswiadczenie w tych sprawach, ze jest przyzwyczajony do starszych i bardziej doswiadczonych partnerek i z nimi nie ma takich problemow ze "jeszcze nie"?

erotyczna ZAWSZE mozesz odmowic czy masz 16 lat czy 40 - i nikt NIE ma PRAWA Cie do tego zmuszac ani robic czegos wbrew tobie.. to ma byc przyjemnosc i dla niego i dla Ciebie

Gość Erotyczna__
U nas nawet jak mialy byc jasne sytuacje to one je naginal. Mi tez naprawde glupio bylo mowic co chwile nie (w przenosni) i go stopowac. Dlatego wolalam gdzies pojsc czy cos robic tak zeby nie zostawac w domu i nie wyladawac razem na lozku. A normalnie polezec w lozku mozna jak sie go zaspokoi, inaczej wchodzi na mnie, caluje itd. No nie wiem, moze faktycznie to ze mna jest cos nie tak ze potrzebje czasu i stopniowania tego wszystkiego a nie wrzucania na gleboka wode?

Gość Erotyczna__
Wiem ze mam prawo odmowic, ale on jest starszy, mowi ze rozumie ze chce poczekac z seksem, ale pieszczoy to przeciez nic zlego. A ja nawet do tego potrzebuje czasu. Ufam mu, jest nam razem dobrze w innych sferach zycia, no ale nie potrafie tak. Doswiadczony32 pewnie mialbys dosyc takiej dziewczyny co? ;)

Gość Doświadczony 32
32 to rzeczywiście wiek szkoda, ze nie możemy porozmawiać normalnie, bo na forum trwa to godzinami ale niwiele się powie. Otóż miałem takie doświadczenia jak Ty opisujesz dwa razy w życiu. Pierwszy raz byłem w Twoim wieku i związek trwał kilka lat i tak się właśnie zachowywaliśmy. To była prawdziwa bójna wielka miłość. Ale ze sprawami erotycznymi byłotak jak opisujesz. Chodziło chyba o strach przed ciążą . Czasmi coś tam ręką , później z finałem na biust ale cały czas jak nastolatki. Trwało to długo. Tez związek nie przetrwał. Drugi raz z inną osobą mieliśmy wynajęty pokój itp. Czyli ta sytuacja którą opisałem na początku. Ona jest od 7 lat moją żoną i mamy 9mieś córeczkę . Jakoś się szybko dogadailśmy i teraz w łóżku jest nam dobrze. Jak widzisz podobne sytuacje a różne zakończenia

Gość Doświadczony 32
Z tą pierwszą opisywaną dziewczyną mam kontakt, ma męża i już nauczyła się czerpać przyjemnośc z seksu. Oczywiście tamtych chwil nikt mam nie odbierze. Ale przyzanała że z jej powodu wiele straciliśmy.. Jeżeli między Wami jest milość to. Pięknie. Jeżeli to tylko kolega to proszę bez całowania i pieszczot, Wiesz powiem Ci tak.... Tu jest tak jak na filmach.. Zakochani lądują w łóżku i nie pieszczą cię pół nocy, bo nikt by tego nie wytrzymał. Prawdopodobnie Ty byś chciała, ale masz jakąs barieerę. Niestety, kobieta powinna "być dobra w łóżku" - chętna, nie wstydzić się. Jeszcze jedno. Przeczytaj sobie inne tematy to zobaczysz jakim deficytowym towarem jest obustronna miłość. W sekise nie chodzi o to żeby "był zaspokojony" tylko szczęśliwy i Ty i On.

Gość ahahahaha
no a ja jestem dziewicą. i co? mam tak od razu na całość isc? bo jemu się chce? nie mogę powiedzieć, zeby mi się nie chciało...ale jednak jakaś ta bariera psychiczna jest przed 1 razem.