Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hena montrana

CZY TO JEST NORMALNE?

Polecane posty

Gość hena montrana

jestem w zwiazu z meżczyzna jak i ja po przejsciach.MOj facet jest mistrzem w łozku jesli chodzi o minetkę i ogólnie sex.stale przekraczamy jakieś granice,jednak ostatnio mnie zaskoczył.Mamy gre erotyczna w która lubimy sie bawić,ostatnio zeby ja urozmaicic probowalismy dodać kilka swoich propozycji.JEdna z nich była taka ze on spusci sie do kieliszka i przegrany bedzie musiał to wypic.Dla mnie to jest nie do przeskoczenia, w sumie ok nie nalegał ale zapytałam czy on by to wypił odpowiedział ze bez problemu.Kurde przeciez to jego nasienie brr az mi sie zimno robi gdy o tym pomyślę czy to jest normalne? Faceci mielibyscie opory przed czymś takim czy tez nie?.dodam ze lubie robic loda mojeju facetowi tyle ze przed finałem wyjmuje go z buzi.nie lubie smaku spermy.

Gość hena montrana
chodzi tylko o spermę , bo np lubię jeść jego klocka i pić szczoszki ale spermie mówię stanowcze nie

Gość hena montrana
to nastepne to podszyw dosc parszywy

Gość nadchodzi czas ejakulacji
'A faktycznie picie spermy z kieliszka jest obrzydliwe' nie ma to jak prosto w ujscia :D

Gość hena montrrana
zgodnie z tym co napisałam następne czyli teraz to podszyw ale jakoś nic mi nie przychodzi na myśl . Podtrzymuje to co napisałam w drugim poście

Gość hena matrana
upup