Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala2222

pęcherz czy jajniki???

Polecane posty

Gość ala2222

dziewczyny ostatnio pobolewa mnie w dole brzucha (podbrzusze) i tak juz miesiąc raz boli raz nie. co to moze byc pęcherz czy jajniki??? wogóle gdzie sa jajniki ? gdzies kolo pecherza czy jak???

Gość anik...
Najlepiej zrobisz jak pójdziesz do lekarza. To mogą byc jajniki, moze byc pęcherz. My ci nie wywrózymy co!

Gość małgorz999
ja mialam tak caly luty i polowe marca myslalam ze to bola mnie jelita!!!!! w koncu posluchalam lekarza rodzinnego ze powinnam isc na konsultacje do gina i co??? ZAPALENIE PRZYDATKOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biegiem do lekarza!!!!!najlpiej do gina!!!!!!Bo to sie leczy antybiotykiem!!!jak to jest to to bedzie coraaz gorzej potem doszly mdlosci i wstret do jedzenia!!!!!

Gość karennn
ja mam tak samo, jesc mi sie nie chce, jest mi nie dobrze, tak juz prawie 2tyg bola mnie jajniki, bol promieniujacy, w sumie tez mam obawy o ciaze ale teraz to juz nie wiem, czekam na wizyte u gin

jajniki są na dole po bokach... ja tez mialam ze mnie pobolewal jeden raz bolal raz nie... i mialam torbiel - tyle ze ja o niej wiedzialam wczesniej bo chodze regularnie do gina :) juz jestem po usunieciu torbieli z jajnika (i miesniaka z macicy) a ty zmykaj do gina :) jak on powie ze jest wszystko ok to do rodzinnego - zobaczysz co on powie :) a gin to podstawa - byle było usg dopochwowe zrobione pozdrawiam i zdrówka życzę :)

Gość karennn
własnie ja byłam u rodzinnego, nic mi nie powiedział, tylko, że mam isc do gina, bo on mi nic na to nie poradzi...ta nasza sluzba zdrowia