Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wesolyWorek

czy ktoś korzystał z usług prostytutek?

Polecane posty

Gość looo33
zajrzyj na www.garsoniera.com.pl forum dla ludzi którzy korzystają z takich usług--porady itp...

A dlaczego chcesz korzystaĆ z takich usług ? Czy wyglądasz jak Qasimodo ? :o Nie stac cię na normalna zdrową kobietę ?

Bo z takich usług korzystają tylko desperaci i męskie odpady ! Więc zastanawaima się gdzie cię powinnam sklasyfikować !

Gość adaskost
chimera mylisz sie..... różne sa powody kożystania z prostytutek i wcale nie sa to te które ty wymieniłas

Gość kwu2wd
czyli tych desperatów i męskich odpadów jest sporo ,skoro tyle prostytutki kasy zarabiają.

Gość do chimery
kobietko :O nie tylko ułomni faceci korzystają z usług dziwek. Dziwne że Ty o tym nie wiesz:O

Gość w czoło
bo jest kobieta matołku mysl troche wspołczuje im biedni kuurde prostytutka to juz za free rady nie daja

każdy który korzysta z usług dziwek jest albo Qasimodo, albo męskim odpadem ! hołk 🖐️

Gość do chimery
chimero dziwne masz doświadczenia z facetami:O ...i każdy wspomagał się dziffkami:D może to w tobie problem???

Gość w czoło
odpady + dziwki=kaczynski

Gość do chimery
i poszła sobie zdruzgotana dziefka:D

Ja doświadczenia z mężczyznami mam bardzo zdrowe i pozytywne natiomiast Ci niewyżyci erotomani powinni czem prendzej udać się po pomoc do skesuologa :o

chimera nie masz pojecia o tym swiecie i jakich tam sie ludzi spotyka, moge godzinami opowiadac rozne ciekawe historie, bo mam taka prace ze czasem tam bywam (wcale sie nie przyznaje ze korzystam), dlatego ciekaw jestem opinii ludzi ktorzy korzystali

Gość do chimery
chimero moj mąz prawdopodobnie korzysta z ich usług. stąd wiem ,że nie tylko pokraki umysłowe korzystają z usług dziwek.

taaaaaaaa.....korzystają biznesmeni, ludzie polityki i pierwszych stron gazet ! I w sród nich też sa te męski odpady ! Normalny, zdrowy mężczyzna ma kobietę którą kocha, szanuje i dba o nią a nie chodzi na koorvwy !

Gość do chimery
A co mam zrobic???Nie złapałam go na gorącym uczynku. Tylko się domyślam, że to robi:(:(

Gość w czoło
omg ci faceci sa zdrowo jebnieci do jakiegos flejtucha chodzic co ja z 15 jechalo przed nim i n9e wiadomo czy sie nawe4t umyła po nich ,zdrowi tia na ciele i umysle tylko maja defekt mozgu ,chimerka olej ich jebnieci sa zdrowo

hehehehe jak się oburzyli :) najbardziej rozbawiła mnie ta dzielna lwica broniąca swojego niedorobionego męża :D komedia

to są przedewszytkim ludzie ktorzy maja kase, w 80% inteligetni i powiedzialbym nieprzecietni, oczywiscie ze z uroda bywa roznia, ale przewaznie zadbani, jedno moge o nich powiedziec na pewno: znaja zycie i z kobietami mieli wiele do czynienia, jak sie okazuje wiekszosc z was to materialistki Tak wiec ci panowie wola pojsc, zaplacic i miec cale te uczucia z glowy... to tyle odpowiedzi dla chimery, a teraz niech ktos mi odpowie na pytanie, ktore jest w tytule tego tematu!!!

skoro nie masz pewności to tez nie mozesz mu zarzucic ze tam chodzi, w małżeństwie musi być zaufanie, podejrzenia mogą zabic karzdy związek :(

Gość do chimery
masz chyba racje. Ja z każdym jego późnym powrotem do domu myśle, ze był u dzifki.Nie wiem skąd ten pomysł.

WesołyWorek i ci którzy tam chodza w 90% to mężwie swoich żon i ojcowie swoich dzieci. A ty uważasz że to jest oczywiści w porządku, bo za pare groszy mają bez zbędnych ceregieli rypanie do woli i jak chcą ! Otóz nie....każdy znich to zwykły kurviarz i szmaciarz !

ja raczej chcialem zapytac ogolenie o wrazenia i jakie sobie zdanie ludzie wyrobili na temat prostytutek po skorzystaniu, bo ze sa tacy ludzie jak chimera to ja juz dawno wiedzialem i w sumie dobrze, bo swiat musi byc roznorodny, ci co korzystaja z tych uslug tez raczej nie sa z tego dumni i nie rozpowiadaja o tym

Gość jejejejejeejjeje
A pewnego dnia Chimera zdziwi się kiedy się dowie, że jej idealny mężuś chodzi na dziwki :)

A dlaczego nie sa dumni i nie rozpowiadają tego ??? Przecież powinni...kupuja "dobrą" rzecz za swoje pieniądze ! Dlaczego się z tym ukrywają i jest to tematem tabu...?? Bo jest to czyste KURESTVO a on jest niczym innym jak tylko prototypem normalnego, zdrowego mężczyzny !

Gość tvm
"Bo z takich usług korzystają tylko desperaci i męskie odpady !" a jak nazwiesz prostytutki? Podobno co 10-ta studentka zarabia w ten sposob. Inna czesc pewnie oddaja sie za darmo. Myslac tak, mozna powiedziec ze prawie kazda kobieta to odpad.