Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyli jednak

kto z was i dlaczego chce miec1 dziecko ?

Polecane posty

Gość czyli jednak

Ja tak myślalam do czasu, minęlo jakieś sześć lat i stwiedzilam, że mam w sobie tyle milości, chęci i sily by wychować jeszczejedno dziecko, teraz z radością oczekuję drugiej coreczki. Nie potępiam takich decyzji, każdy ma prawo wyboru i jest to decyzja jego i jego rodziny, tylko trzeba pamiętać, że nas kiedyś nie będzie i ten nasz jedynak zostanie sam...............................

Gość babay
ładnie napisane dlatego mam jedno i zdecydowalam sie na drugie. nie jestem jeszcze w ciazy ale za miesiac bede ;)

a ja zawsze wiedziałam,ze bedę miec jedno dziecko(no chyba,ze....jakaś wpadka) mój syn ma prawie 10 lat,jest mądrym,czułym i wrazliwym chłopcem i mam nadzieję,że wyrośnie na dobrego człowieka:)

Gość jessy27
ja mam półtorarocznego synka i jest to pierwsze i otatnie dziecko. Kocham swojego syna, ale nie chce wiecej dzieci. mam troche inne plany na przyszłość.

mam jedno dziecko jest swietnym dzieckiem i nie zamierzam miec wiecej dzieci dlaczego hm.. trudno napisac jednoznacznie chce wrócic do pracy i sie rozwijac i koszmarny poród który zaważył na decyzji