Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pompidu

Ja to jest na początku i czy tak powinno być???

Polecane posty

Gość lisiczka piękna
pompidu---> i co zrobimy? może oni idą na łatwiznę, może są leniwi, może tak jest im wygodniej? włożyć tyłek na kanapę? Mam go jakoś zmusić do działania czy zacząć sama wychodzić?

Gość Iaromina
Może niewłaściwie się dobraliście i stąd te problemy. Mam dwa takie związki za sobą (ja energiczna, ciągle mnie ciągneło do ludzi, a facet domator). Na początku jeszcze jakoś dalo się wytrzymać, ale potem to był koszmar. Musicie ze sobą szczerze porozmawiać, musisz wyczuć, czy u niego to tylko chwilowe, czy facet po prostu taki jest. Jeśli to chwilowe, to postaraj się to jakoś zmienić, może sama zaproponuj mu jakieś ciekawe wyjście. Często z facetami jest tak, że są niedomyślni i jeśli kobieta wprost im nie powie, że coś jej nieodopowiada, to nie podejmują żadnych działań. Gorzej gdy facet taki po prostu jest. Wdedy nie wytrzymacie ze sobą na pewno.

Gość lisiczka piękna
z drugiej strony gdy gdzieś jesteśmy to czasem mam ochotę zabrac go już do domu, żebysmy byli sam na sam. Po prostu musze znależć złoty środek.

Gość pompidu
do lisiczki: chyba musimy trochę dać im czasu, zobaczyć jakcy oni są, zaproponować jakieś wspólne wyjście. Trochę czasu i cierpliwości. Mam ndzieję że zmieni się ta sytuacja na lepsze. :)

Gość Misiek nie Uszatek
Mam kurde ten sam problem, ale zdaje sobie z tego sprawę i chcę to zmienić. Tzn. jestem od niedawna z dziewczyną, która nie bardzo lubi siedzieć w domu, ja bardziej domator, rodzinny itp. No i też wydaje mi się, że to jej przeszkadza, chociaż mi tego nie mówi. Ogólnie jest bardzo dobrze między nami, no ale... Mam problem, no bo z jednej strony jest zima, a że pracuję do 18, to potem mało jest czasu na zorganizowanie jakiegoś ciekawego wypadu. Inna sprawa, że do tej pory to ja praktycznie organizowałem nasze wyjścia i chciałbym żeby ona też sama wyszła z jakąś propozycją. No ale mam pytanie do dziewczyn, które tutaj narzekają na swoich facetów. Gdzie byście chciały być zabrane? No bo u nas było już - kino, resturacja, puby, bary, łyżwy, impreza ze znajomymi. Co można robić w zimie i to jeszcze przy ograniczonej ilości wolnego czasu? Co innego lato, zawsze można jakiś wypad poza miasto w weekend zorganizować.

Gość ja też uważam
może nie chodzi o to co robicie ale o to, że go nie kochasz?

Ja to bym zakonczyła z nim ten zwiazek.Tez uwazam ze na poczatku to w ogóle powinno brakowac czasy zeby sobie wszytko opowiedziec.Dla mnie jak by chłopak przychodził do mnie tv ogladac powiedziałam bym nara telewizje to ja sama moge sobie ogladac.Powiedz mu ze dzisiaj idziecie na łyzwy a jak sie bedzie wykrecał ze nie umie to powiesz ze go nauczysz.Osobiscie wolałam bym isc na spacer niz zamulac sie przed telewizorem.

Gość ja też uważam
Misiek nie Uszatek----> zazdroszcze tej dziewczynie takiego chłopaka:)

Gość ja też uważam
Faceci lubią oglądać tv chyba bardziej niż kobiety, :)

Gość ja też uważam
Odrzucona----> ale ile można gadać? w końcu tematy się wyczerpią i potrzebne są nowe bodżce, wspólne tematy, wspólne przeżycia, wspólne przygody...

Gość lisiczka piękna
4 miesiące, widzimy sie prawie codziennie i czuję się znużona...kanapa, kolacja, tv, filmy....potem mam gary do mycia, sprzatanie i zakupy. Nie za wcześnie na bycie garkotłukiem?:O

Napisałam ze na poczatku sa tematy do rozmow, a pozniej napewno sa wspolne wyjazdy,przygody itp i temat do rozmow znow jest.

Gość lisiczka piękna
:O nie wiem co zrobić....facet jest w porządku tylko chyba leń...:O

"dlaczego własnie On powinien miec pomysły na wieczór a nie Ty?" " ale jak kobieta podsunie jakis pomysł wspólnego spędzenia czasu to tez Jej korona z głowy nie spadnie" pomysl nad tym podpowiedz cos, zaproponuj U mnie tego nie bylo...mowila mi ze siedzimy w domu, a kiedy chcialem gdzies sic byly rozne powody ze nie szlismy(ona: niechce mi sie tam isc, jest zimno, jestem zmeczona, boli mnie cos) juz mnie to wkurzalo... a tu bardzo madres slowa "o kazdy zwiazek powinny dbac obie strony zarowno kobieta jak i mezczyzna wiec skoro uwazasz ze jest nudnawo to zainicjuj cos milego a facet wezmie z ciebie przyklad i nastepnym razem sie postara" jak bedzie mu zalezalo i nie bedzie lewy to sie postara :] "Faceci lubią oglądać tv chyba bardziej niż kobiety, " no konkret:D:D ale ja sam prawie wogole nie ogladam i nieogladalem a z laska moglem ciagle :D