Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biale lozeczko KLUPS

Lozeczko Radek VII - esklep BABYFANT

Polecane posty

Gość ja kupiłam na allegro
tylko ze sosna z szuflada i materacykiem gryczano-kokosowym za 415zł z przesyłką i przyszło bardzo ładne. Szybciej poprosiłam mailowo o sprawdzenie czy nie ma sinych cieni na bokach.

Gość pytajaca mamusia...
z tym smrodem to sie zgodze. tez kupilismy radka, 2 tygodnie stalo na balkonie i sie wietrzylo, po czym okazalo sie, ze niewiele to dalo i na kilka dni przed narodzinami malenstwa kupilismy bezwonne lozeczko w IKEA.

Ja kupilam regal dla dziecka w Ikea,ale lozeczka tam nie chcialam bo koniecznie chce miec z szuflada,a tam takich nie maja.

Gość pytajaca mamusia...
ano nie maja niestety. biale moze nie bedzie smierdzialo, moze inne lakiery stosuja, nie wiem, ale przy naszym smrod byl przeokropny, az mnie glowa rozbolala.

Do pytajaca mamusia.. i co zrobiliscie potem ? jak urodzilo sie wam malenstwo ono dalej tak smierdzialo..??

Gość ale po co kupowac
że tak powiem w ciemno przez neta? Przecież jest tyle w sklepach! Można dotknąć, powąchać, obejrzeć czy nie ma zarysowań itd. Ja tego nie rozumiem. A cena aż tak kosmicznie się nie różni. Przecież łóżeczko to praktycznie najważniejsza rzecz przy zakupie tak jak wózek i warto dobrze coś obejrzeć zanim się kupi.

Problem jest w tym ze u mnie w miescie sa tylko 3 sklepy z art.dzieciecymi i tych lozeczek nie maja bo juz pytalam :-(

Gość ja kupiłam najzwyklejszą
najbardziej podstawową wersję łóżeczka Klupś Radek w Realu za jakieś 130zł i niczym mi nie śmierdziało

Wogole nie maja zadnego w bialym kolorze,a jak pytalam czy mozna zamowic to powiedzieli mi ze nie,bo z ta firma maja problemy,chyba z dostarczaniem produktow,i potem klienci czekaja w nieskonczonosc :-(

Gość a czemu uparłaś się akurat
na tą firmę? Mi nie zależało na firmie tylko na użyteczności. Oczywiście sprawdzałam czy ma znak bezpieczeństwa B, czy nie zawiera szkodliwych substancji itd itp:-) Nie wiem gdzie mieszkasz ale warto czasem nawet pojechac do jakiegoś większego miasta, które jest najbliżej i pooglądać.