Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki problem

Moja zona wmowila sobie, ze sie Jej brzydze

Polecane posty

Gość to ja mam taki pomysł
Pomyłka freudowska :D oczywiście jeśli się NIE postarasz :P

Gość zakochana w swoim psie
na funntorentach mozna ściagnąć film pod tyt. "Interaktywny przewodnik o milości". Polecam. Za pare lat podsunę to mojemu synowi. Warto to obejrzec i dowiedzieć sie czego pragną i oczekują kobiety jak i meżczyźni. Jesteśmy po ślubie 17 lat i za każdym razem uczymy sie czegos nowego . Zyczę powodzenia

Gość szackira - hahaha
17 lat poślubie i wciąż zakochana w swoim psie :D wybacz ten okrutny żarcik, ale nie mogłam się powstrzymać :D

Gość zakochana w swoim psie
przeszlam z innego topiku i nie zmienilam pseudo.. Ale banana zrobilam. Pozdrawiam

fakt, troche to skopałes, bo można sie było domyslic, że jechanie cały czas w sposób, o którym pisałeś nie jest zwieńczeniem marzeń kobiety. Szybki seks, w ubraniu itp. może być świetnym urozmaiceniem od czasu do czasu, ale nie dominantą ale na Twoje usprawiedliwienie powiem Ci, że nie ma chyba nic gorszego niż sytuacja, że kobieta liczy na to, że facet się DOMYŚLI. To ogromny błąd z jej strony, który podejrzewam w dużej mierze zaważył na tym, jak to wszystko wygladało (bo przypuszczam, ze gdyby Ci mówiła, co jest nie tak, czego pragnie, jak lubi ... nie upierałbyś się akurat na taką forme seksu) uważam, że jeśli między Wami jest dobrze w innych sferach życia, kochacie się, to zdołasz ją przekonać, że nie jest tak, jak mysli i seks będzie lepszy. Widać, że Tobie bardzo zalezy na tym, więc się nie poddawaj. Utwierdz ją w tym, że jest piekna i Ci się podoba, ale nie skupiając się tylko na seksie. Zacznij pracować nad tym też w innych sytuacjach. Mam nadzieję, że umiesz to robic, bo rzucenie tekstu "pieknie dziś wygląda" nie załatwi sprawy.

u mnie luzik, chociaz troszkę z mężem zaszaleliśmy ;) Ja to spoko, bo w domu jestem na L4, odespałam i w ogóle odpoczywam, ale on biedny ... w pracy już od 7 :)

Gość tez tak mam 1.1.1
moj mąż zraził mnie do siebie wiele lat temu. już nawet nie pamiętam o co poszło. ale teraz każde jego zbliżenie blokuje wydzielanie mojego śluzu. jestem mimo woli oziębla i unikam seksu. on to wyczuwa i praktycznie nie śpimy ze sobą. tzn. nie kochamy się. bo śpimy też w osobnych łóżkach. mam czułego wieloletniego kochanka i on mi wystarcza nawet raz na jakiś czas. każde nasze spotkanie jest inne niezapomniane, cudowne. na samą myśl o nim robi mi się mokro. nie ma żadnej blokady.

Gość no mnie podnieca
nagosc ... nie wiem jak mogles doprowadzic zone do takiego stanu jestes chujem

Gość tez tak mam1.1.1
klaudka - jestem z mężem bo mamy wspólne konto, kredyt, mieszkanie, dzieci przyjaciol. kochanek pewnie też to samo ze swoją rodziną. a innego K nie chce. ot proza życia.

Gość mam taki problem
proponowalem juz zonie abstynencje, powiedziala ze i tak ja stosujemy.. nie wiem czy uda mi sie ja przekonac??

Gość tez tak mam1.1.1
a może ona szuka pretekstu aby odejść /albo ma kogoś innego/? i zrzucić winę na ciebie?

Gość zwss
czyli ze wlasciwie nigdy nie widziales jej nago? nigdy nie czules potrzeby zeby zobaczyc ja nago? i pees - dlaczego kobieta sie nigdy sama nie rozebrala?

ja myslę, że powinienes zabrac żonę na jakąś kolację z winkiem na miasto. Kaaazda kobieta, gdy ma % w głowie nabiera wiekszej ochoty i odwagi :) Mówię to szczerze ze swojeog doświadczenia :) Ogolnie jestem dośc niesmiała i trochę wstydze się wyuzdanych zachowan przy zwoim męzu, ale jak alkohol w głowie zaszumi to jest fajnie :) No ale do rzeczy...ja myslę, że facet rzeczywiście troche sprawe skopał. Ja bym zaczęła naprawiać swój błąd w ten sposób, żeby zabrać zonę własnie na kolację do jakiejś uroczej knajpki i tma jej powiedzieć, że jest piekna. Raz wystarczy, żeby jej nie stłamsić. Potem np., w ciągu tygodnia kupic jej kwiaty be zokazji. Jesli się zapyta z jakiej to okazji - powiedz, że już danwo nie pamiętasz, kiedy jej je kupiłes, że na nie zasługuje i na wszytsko, co najlepsze. wiesz, tak prosto, ale bez przesadyzmu. Niech ona nabierze do ciebie zaufania. Jak będziecie szli ulica, to zwróc uwagę na jakąs paskudną babę, że idzie brzydko albo ma krzywe nogi i dodaj zaraz, że twoja zonka ma najpiekniejsz enogi na świecie. albo że chód zony jets jak modelki a tmata to jakas pokraka. I takimi drobnymi kroczkami staraj się ja przkeonac, ż enie myslisz tylko o seksie. Kup jej jakis naprawde PORZĄDNY drogi dobry perfum znanej marki. Powiem Ci, ż eja też mialam kiedyś opory podobne to tych, co Twoja żona, moż eprzez to rozumiem jej zahcowanie. Ale w końcu, troche pol żartem, pol serio, zaczelam dogryzac mojemu męzowi, ż eon to mi nigdy nie powie, cyz ladnie wygladam cyz brzydko, ze ja mu sie pewnie w ogole nie podobam (wiem, on sie z emnie smiał) ale ogolnie dostrzegł to, że oprócz seksu potrzebuję tez pieszczot słownych, dzięki temu potem mogłam się otworzyć przed nim ze swoją fizycznościa, wiesz, zapewnił mnie słowami, ż ejestem dla niego piekna, więc nabralam przez to pewności siebie itd. Mysle, że na początek spróbuj ja gdzies zabrac, ale nie musi to się kończyć seskem. Kupuj jej kwiayt be zokajzi. Kobiety to uwielbiają. Jak przekonasz ja o tym, że Ci na niej nadal zalezy, to porozmawiaj z nia. SZCZERZE. Powiedz, że nie mialeś pojęcia, że ona tak to wszystko widzi, ż egdybys wiedział to bys już dawno sprobowal coś zmienic, że wiesz, ż enagle czasu nie cofniesz, ale niehc Ci pozwoli chociaż się czasem przytulic, że jest dla ciebie wciąż tka samo piękna jak przed slubem, że nie umiesz wyrażać takich emocji bo jestes tylko tempym facetem, ale zawsze myslałes o niej jak o przepieknej jedynej kobiecie swojego zycia, nie miales pojęcia, że ona tka odbiera te Wasze kontakty. MUSISZ jej to wszystko powiedzieć szczerze. Zamiast szukać z nia kontaktu fizycznego najpierw przekonaj ją o tym, że nadal bardzo ją kochasz. Nie dotykaj jej, jesli tego nie chce. Kupuj jej kwiaty, może coś do tego. Próbuj ile tylko sie da. Napisz liścik- Jestes piekna. I tyle. Upewniaj ja swoim zachowaniem, że chcesz to naprawić. Ona będzie się boczyc, ale mysle, że z czasem się przełamie i Cię wysłucha.