Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwi_123

MAMY NOWORODKÓW wymieńmy się doświadczeniami

Polecane posty

Gość Iwi_123

Hej! Moze chcecie pogadac. Wymienić się pogladami i pomysłami w różnych sprawach Ja zostałam mamą 2 stycznia. Pozdrawiam

Gość upupup
nie ma mam noworodków?

Gość ellzaa
co tam?

Gość Iwi_123
Czemu nie maja czasu? Ja mam. Mały spi w domu posprzatane- można czasami posiedzieć:)

Ja nie miałam czasu po porodzie-byłam zmęczona, bolało mnie po cesarce, każdą wolną chwilę przeznaczałam na sen. Do tego zakupy, sprzątanie, gotowanie obiadu i oczywiście opieka nad małą... Ale dałam radę, po trzech miesiącach już było lepiej. Teraz mała ma 8 i już wogóle jest ok :)

Gość cxswed
Czy ktoś odciąga pokarm?

Mamy noworodków mają najwiecej czasu, pierwsze dwa tygodnie dziecko duzo śpi, później mu się odmienia i o czas nie tak łatwo. A dlaczego odciągasz pokarm?

Gość Iwi_123
dzieciak śpi, to se kupe zrobie spokojnie, bo mam zatwardzenia jak mnie zszyli juz

Gość lepiej wejdz n topik
termin styczen 2009 czy cos w tym stylu

Mi dopiero było łatwo, jak mała skończyła 3 miesiące. A przedtem-mało snu w nocy, bo się budziła dwa razy i często miała problem z zaśnięciem. To w dzień musieliśmy z mężem odsypiać, do tego codzienne obowiązki. Później zrobiło się całkiem komfortowo-mała grzeczna, śpi całą noc, do tej pory nie budzi się w nocy-ma już 8 miesięcy moje Serduszko. Po porodzie mogłam zamieszkać u teściowej, bo mi proponowała-to na pewno bym się wysypiała do oporu i miałabym dużo czasu dla siebie, bo znając ją, najchętniej zabrałaby mi małą :P taka jest za nią głupia. Ale nie było mowy. Sama sobie poradziłam i tak zostało do teraz.

iwi ciesz sie wolnym czasem. Mój synek już tak nie spi jak na początku, więc w dzien łapię wolne chwile na ugotowanie obiadu itp. Jka mąz jest w domu to razem sprzątamy albo nazmiane opiekujemy się synkiem. Ostatnio jak wybrałam się do fryzjera to trzy godziny mężowi ryczał.