Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszke za duzo

jak zgubic 5 kilo po ciazy???

Polecane posty

Gość troszke za duzo

dziewczyny,macie jakies dobre doswiadczenia z herbatkami odchudzajacymi? zostalo mi po ciazy,a minal juz rok! chcialabym zjechac 5 kilo,bo ledwo wciagam spodnie natomiast nie wiem czy herbatki sa pomocne i jakie sa skutki uboczne? dodam ze cwicze brzuszki i biegam:) mozecie cos polecic???

ja mam lepszą przemianę materii po \"figurze\" ale i tak trzeba odłożyć słodycze nie jeść po 19 a jeść dużo owoców.

basen bieganie oczywiscie dieta też jesli nie karmisz to możesz brac na 1 h przed wysiłkiem fizycznym L-karnityne w płynie na pewno zrzucisz

Gość troszke za duzo
dziekuje dziewczyny:) no nie karmie,zakonczylam miesiac temu,wiec moze i stad to ze utylam??? a te l-karnityne,to gdzie mozna kupic? karolcia-a po figurze,nie ma efektu jojo???

ja kupowąłm w sklepie dla sportowców l-arnityna 3000 2 butelki po 500 ml kosztowłay 60 zł

Gość erghb m
najlepiej to weź się do roboty i zgubisz szybko. podobno myśląc też spalamy kalorie, więc uaktywnij mózg :D

Gość troszke za duzo
no,roboty to u mnie sporo,bo troje dzieci:) sproboje waszych rad dziekuje!!!

Gość wiem co potrafię
ja szybko s chudłam 5 kg chodząc co najmniej 5 km dziennie po górach (no, ale jak mieszkasz nad morzem to co najmniej 7 -8 km)