Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotanyyyyyy

prosze o pomoc w angielskim

Polecane posty

Gość zakłopotanyyyyyy

czy to jest dobrze napisane, a jak nie to co można zmienić? Prosze o pomoc Hallo, my parcel has been stopped at the customs office, in order to get I need to have a bill or an invoice from you. Is the underwear is oryginal, gnuine? The customs office will call the manufacturer if will be agreement on production, if will by not original, will be confiscated by the customs office.

Gość zakłopotanyyyyyy
nikt tu nie zna na tyle angielskiego aby pomóc ?

Gość bambi700
ja ci moge pomoc ale wole jak napiszesz co chcesz powiedziec po polsku, bo z tej twojej pisaniny nie rozmiem za bardzo juz pare bledow gramatycznych zauwazaylam

Gość lolheh
to trzeba napisac od poczatku... i spojrz jak wygladaja conditionale...Oo

Gość zakłopotanyyyyyy
więc tak: dostałem przesyłke która została zatrzymana w urzędzie celnym. W piśmie z urzędu jest napisane żebym dostarczył rachunek zakupu do nich. Natomiast dzwoniąc do celnego powiedziano mi że zadzwonia do sprzedwcy i producenta w sprawie potwierdzenie oryginalności towaru, jeśli będzie podróbka będzie konfiskata i tak poleci mi parę groszy. Napisałem to tak swoimi słowami do tego sprzedawcy. Ktoś poprawi ewentualnie pomoże?

Gość bambi 700
chlopie napisz co chcesz powiedziec, slowo w slowo to ci napisze, nie chce mi sie myslec kto do kogo dzwonil i cos tam, konkretnie co i jak, potem mozesz ewentualnie porownywac ze swoja wersja

Gość zakłopotanyyyyyy
Moja przesyłke zatrzymał urząd celny. W celu odzyskanie jej muszę mieć rachunek od ciebie. Czy bielizna jest autentyczna, oryginalna? Urząd celny będzie dzwonił do producenta, sprzedawcy czy była zgoda na produkcje. Jeśli produkt nie będzie oryginalny zostanie skonfiskowany.

Gość bambi 700
Hello, I\'ve just found out that my parcell has been stoped by customs. To have right to take my parcell from the customs I need to have your bill. Is this underwear authentic? I\'m asking because the customs will be calling the manufacturer, they will ask , has the manufacturer got a permission/right to manufacture this. If this product is not authentic, they will confiscate it.

Gość zakłopotanyyyyyy
bambi700 dziekuje za pomoc

Gość bambi 700
nie ma sprawy ,twoja wersja miala za duzo pomieszanych czasow i pamietaj po if nie stosujemy will, jezeli zdanie po if ma sie odnosic do przyszlosci stosujesz czas terazniejszy!!!pa