Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca121

dziewice

Polecane posty

Gość pytajaca121

Zastanawiam sie, jaki jest stosunek facetow do dziewic. Obciach czy wyroznienie? Co o tym myslicie? Ja jeszcze jestem choc czasem mam ochote juz nie byc...

Gość gsgs
wyroznienie

Gość Zalezy w jakim wieku
Brak dziewictwa ponizej 20 - obciach, jego obecnosc powyzej 27 r.z. - obciach - pomiedzy - nic szczegolnego Dziewictwo jest malo istotne w porownaniu z innymi cechami kobiety

Gość maleńka odpowiedź
Dziewica w dojrzałym wieku świadczy o tym, że nie poznała mężczyzny na dłużej, nie zakochała się i nie poczuła tej ochoty, by to zrobić. Inna opcja: nie było kandydata, by to zrobić. Jeszcze inne czekają z tym do ślubu.

Gość pytajaca121
heh coz ja nie jestem jeszcze w dojrzalym wieku. niektorzy uwazaja dziewictwo za problem... dzieki za odpowiedzi :)

Gość maleńka odpowiedź
Pytająca Nic się nie martw. Jesli poznasz chlopaka, z ktorym poczujesz, by to zrobic, to i tak sie to stanie. Jesli chlopak tego nie zorumie i bedzie sie dziwil, ze jestes dziewicą, to on jest niedojrzaly. Oczywiste jest, ze kazda kobieta posiada dziewictwo do pierwszego razu, a traci to z przyczyn, ze poznala mezczyzne, z ktorym chciala to zrobic. A jesli nieszczesliwie sie potem dzieje, że para się rozstaje, to nowy partner nie powinien sie dziwic sytuacji, ze ona juz nie jest dziewicą, tylko powinien spojrzec na to z innej strony, że dziewczyna zakochala się, obdarzyla juz kogos zaufaniem i oddala sie mu, bo taka kolej rzeczy jesli sie kogos kocha, a ze nie wyszlo, to inna historia. Ale to zroumieja tylko dojrzali i dowsiadczeni zyciowo mezczyzni ;)

Gość maleńka odpowiedź
prawiczku :) pisałam, że doświadczeni zyciowo mężczyźni, nie w sensie seksulanym. Kiedyś spojrzysz wszystko na to inaczej, jeśli spotkasz prawdziwą miłość, i uwierz, jesli ona nie będzie już dziewicą, to nie będzie Ci to przeszkadzało.

14:27 [zgłoś do usunięcia] maleńka odpowiedź Dziewica w dojrzałym wieku świadczy o tym, że nie poznała mężczyzny na dłużej, nie zakochała się i nie poczuła tej ochoty, by to zrobić. Inna opcja: nie było kandydata, by to zrobić. Jeszcze inne czekają z tym do ślubu. To, ze ktos nie poznał jeszcze w dojrzałym wieku np. 40 lat :D osoby, z którą chciałby to zrobić, świadczy zapewne, że jest diabelnie wybredny i do tego pozbawiony popędu :D

Gość maleńka odpowiedź
Energiczna Trzydziestolatka Masz wiele racji ;)

Gość maleńka odpowiedź
Zauwazyłam, że dojrzale Panie dziewice są przeważnie spokojnymi kobietami, niesmiałymi, mające kłopoty, by poznać jakiegoś mężczyznę.

Gość upupupupupppppp

Gość wystarczy włączyć tv
Trwam i zobaczyć te obleśne dziewice pożerające wzrokiem rozporki ks biskupów , można się porzygać.....

Gość pytajaca121
bardziej mi chodzilo o sytuacje, gdzie mezczyzna ma lat 25 a dziewczyna 18, nie ma to nic wspolnego z ksiedzem i lapczywie patrzacymi sie na niego dziewicami z tv trwam ;P

ogólnie stosunek facetów do dziewic jest taki, że facet raczej nie chce mieć na sumieniu niewinnego dziewczęcia, ale są takie poyebańce jak prawiczek piegowaty......

Gość upupupupuppppppppp

Gość babcia dobra rada xd
zalezy w jakim wieku ta dziewica. jak 50+, taaak, jest to obciach ;] ale nie kieruj sie zdaniem innych tylko zrob tak jak uwazasz

Gość morgan13325
PRAWICZEK.......TO TY JUZ STRACILES CNOTE?? JESZCZE 2 DNI TEMU JA MIALES!