Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bycmozeprzyszlamamaa

normalny okres a ciąża

Polecane posty

dziewczyny czy ktoras z was miala normalny pierwszy okres w ciazy. Ja taki mialam przed okresem bolaly mnie piersi po @ juz nie , jestem 4 dni po niej. W czasie @ do teraz kuja mnie jajniki. Dzis caly dzien mnie mdli. Dodam ze torbiele, nadzerki sa raczej wykluczone bo niedawno bylam u lekarza. Pomocy odpiszcie:( ja bardzo bym chciala miec dziecko.

Gość klaczana
zrób test!!!!!!!!!!!!!

Gość szkoda z toba gadac
zrob test!!!!

wlasnie nie wiem czy jest sens. Wkoncu to tylko mdlosci a rzadnych innych objawow nie mam....:( bylabym w 3 tyg i 2 dni). ciazy od zaplodnienia.

Gość XLANDERRKA222222
Leć do apteki :) Ja miałam @ normalną i mysllam że to okres jak był termin nastepnej to miałam 1 dzień plamienie poszłam do lekarza i okazalo się że to 10tydzień i mam teraz córucię :)

Gość a może jelitowka cię dopadła

XLANDERRKA222222 mam do ciebie pytanko:) bo przed @ bardzo bolaly mnie piersi po @ przestaly. Tez tak mialas czy piersi bolaly cie zarowna przed jak i po @? odpisz prosze:)

Gość nie każda ciąża daje objawy
a są kobiety króre mają krwawienia podobne do @ przez pierwsze miesiące

wiec chyba jednak dla swietego spokoju zrobie test. :] chociaz szczerze to nie wierze ze moze wyjsc druga kreska.

czyli nikt nie mial podobnego przypadku oprocz jednej osoby??

Gość podobne watpliwosci
tez sie zastanawiam, gdyz staramy sie o dziecko, ale dostalam okres 10 dni temu. od trzech dni mam mdlosci. nie pije tez kawy od tygodnia, po prostu mnie odrzucilo:Ow pierwszej ciazy niechec do kawy byla pierwszym objawem. no ale teraz dostalam okres. bylo to normalne krwawienie, nie jakies tam plamienia, normalna krew, z ta roznica, ze pierwszego dnia plamilam na rozowo, a dopiero drugiego sie rozkrecilo. zawsze krwawie juz od 1 dnia i mam bole zwiastujace, tym razem nic mnie nie bolalo. no ale krew byla jak najbardziej, okres trwal 5 dni... trudno uwierzyc, ze mimo to moglabym byc w ciazy...:O

Gość podobne watpliwosci
do kobiet ktore mialy "okres" w ciazy: czy wygladal on tak jak zawsze? czy bylo duzo krwi?

Gość podobne watpliwosci
dodam jeszcze, ze w 1 ciazy mialam w dniu spodziewanej @ plamienie... odpowie ktos na moje pytania? jak wyglada taki okres w ciazy, czy jest duzo krwi i dlugo sie krwawi? co myslicie o moim przypadku?:O