bogusiab 0 Napisano Styczeń 14, 2009 Mam takie pytanko. Biore tabletki bardzo regularnie, i nie narzekam na żadne problemy zrowotne, ale podczas brania antybiotyklów ostatnio nie zabezpieczałam sie dodatkowo. Obawiam sie troche że mogę być w ciązy. Mam takie głupie wrazenie ze mi brzuch odstaje i ze "coś w nim siedzi", chociaż nie mam zadnych objawów które mogłyby świadczyc o ciąży. Chciałam się zapytac czy branie tabletek w czasie ciąży-bo cały czas je stosuje regularnie wływa bardzo na płód i czy jest mozliwe poronienie i czy czułabym się jakos źle, np miala jakies krwawienia z dróg rodnych itd. gdybym brała tabletki i jednak była w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosinusss_ 0 Napisano Styczeń 14, 2009 mysle ze krwawienie z odstawienia nie wystApiloby gdybys byla w ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_F 0 Napisano Styczeń 14, 2009 Jak się boisz to zrób test, kup sobie w aptece, nie są drogie. I będziesz miała odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bogusiab 0 Napisano Styczeń 14, 2009 no właśnie też tak myślałam o tym krwawieniu, że by go nie było i test też chyba kupie, juz myślę, ze ja mam cos z głową i może jakąś urojona ciążę mam czy coś, ale czytałam o tym, także urojonej nie mam ;]. Mam tez troche bzika na punkcie mojego wyglądu, więc może to wcale nie o ciążę chodzi tylko o to ze przytyłam w święta, już sama nie wiem, ale w każdym razie to nie o tym temat, a test zrobię,a tabletki kończę dziś i w sobotę powinnam mieć miesiączkę, więc zobaczymy. Dzięki za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosinusss_ 0 Napisano Styczeń 14, 2009 mysle ze tak od razu to bys nie przytyla.np.w 1miesiacu.watpliwe. najgorzej jak sie doszukuje objawow albo jakies wahania odbierasz wlasnie jako ewentualna ciaze.mialam tak ale na szczscie wszystko ok;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach