Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bielissska

no to chyba sobie zmajstrowalismy dzieciaczka

Polecane posty

Gość bielissska

w poniedzialek mialam dostac okres, i w niedziele pofolgowalismy bez zabezpieczenia, okresu nie dostalam to wczoraj powtórka "na wywołanie" i dalej nie widu ni slychu.. ale bedzie ;) dobrze ze to juz prawie obrona wiec chociaz studia skoncze

Gość bielissska
ach zapomnialam, kiedy moge zrobic test by byl wiarygodony?? bo w razie co musze rzucic palenie

Gość JULECZKA2006
Mi sie wydaje ze nawet gdybys zaszla w ciaze dzien przed okresem to i tak bys go dostala.Test to tak po 14 dniach bedzie wiarygodny.

Gość bielissska
to poczekam chociaz z tydzien i zrobie test, no chyba ze okres przybędzie, a tak swoją drogą to cieszyłabym sie z wpadki, bo ja taka jestem, że jak nie wpadniemy to sie chyba nigdy nie zdecyduje

tak, tylko nawet jeśli okres przyjdzie, to mogliście zaliczyć wpadkę :) ja swoją drogą też zaciążylam przed okresem, ale już nie przyszedł. Po prostu owulacja mi się przesunęła ;) po 2,5 tyg test i 2 kreski :)

Gość bielissska
ale czy ten okres gdybym byla w ciązy to bedzie normalny czy krotszy ? w sumie pewnie kazdy organizm inaczej reaguje, slyszalam nawet ze niektóre kobiety maja okres ze 2 -3 mies od zajscia w ciaze, no cóz trzeba poczekac

Gość miniania
czesc, ja mialam @ ale 4 dni po niej mam mdlosci i klucia w jajnikach w czasie @ i po niej. Dzis doszedl mleczny sluz. Nie wiem co mam zrobic, prawdopodobnie zatestuje jak nie poczuje owulacji ( mam bolesna owulacje co miesiac) .

Gość bielissska
ja szczerze nawet nie wiem kiedy mam owulacje, bo w ogóle nie czuję zmian