Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiocha_18

Mam kąpleksy WZROST

Polecane posty

Gość Kasiocha_18

Witajcie. W sobotę mam studniówkę:) Już wszystko prawie dopiętę na ostatni guzik:) Jeszcze tylko sale dokończyć ubierac:) Kupiłam sobie buty bardzo mi się podobały tylko są wysokie jak dla mnie. Mają gdzieś 6 cm obcasa. Ja mam 175 wzrostu. Jestem wysoką dziewczyną i strasznie njestem wysoka w nich mam chłopaka który jest wyższy ode mnie jak założe buty gdzieś o 4 cm ale głupio sie czuje. Mam w szkole przewage niskich dziewczyn a przy polonezie bedzie głupio wygldac jak ja bede wysoka. Nie mówie ze tylko ja jestem tego wzrostu bo jest jedna dziewczyna co ma ponad 185 bez butów ale to na prawde wyjątek. nie wiem co mam zrobić. Mam stare buty. Niższe ale nowe bardzo mi się podobają i nie wiem czy założyc je:( może dla niektórych to błachy problem no ale niestety nie dla mnie:( a dodam jeszcze że jestem dość szczupła jak na ten wzrost. Jeszcze mam czarną sukienke to wogole jak patyk bede wyglądac :(

Gość Dziadek0000
175 to w sam raz dla dziewczyny nakładaj takie buty jakie ci się podobają to one są za niskie. Bardziej martw się by dobrze poloneza zatańczyć bo będziesz na widoku. Też jestem wysoki mam 193 zawsze byłem najwyższy w klasie i zawsze podczas uroczystości wszyscy patrzyli na mnie (byłem przeważnie wyższy o głowę). Wiec się nie martw ciesz się że jesteś wysoka.

Gość o litości dziewucho
kompleksy to ty powinnaś mieć, ale dotyczące twojej ortografii!!!! I lepiej weź się do roboty bo matury z polskiego to nie zdasz na pewno :-S

Gość Kasiocha_18
NIE ZNASZ MNIE!!!!!! Więc się o mnie nie wypowiadaj!!! Widać jakie jest wysokie twoje IQ

Gość xdkdkdk
No niestety, panienko, kompleksy to ty powinnaś mieć, ale intelektualne. Bo piszesz jak matolica.

Gość Kasiocha_18
pffffff

Faktycznie, zamiast zastanawiać się na KĄPLEKSAMI to przysiądź do j. polskiego - za takie błędy ludzi oblewali na maturze :))))))))))))) I mniej nerwów, kochaneczko...... Wyjdzie Ci to na zdrowie :)))

Gość Kasiocha_18
ejjj czy to jest temat o ortografii????? NIE!!! więc nie wypowiadajcie się!! To chyba moja sprawa. I akurat wątpie w to że wy tak idealnie piszecie bez żadnych błędów!! A na pewno w szybkości!! Kogoś potępiać potraficie. Popatrzcie na siebie!!!

kochana.. ja mam 177 cm wzrostu za 3 tyg też mam studniówke a pójde w butach na conajmniej 8 cm obcasie :D no a mój partner ma jakiś 185 cm wzrostu więc nawet jak go przewyższe to co pff.. :P nie przejmuj sie takimi pierdołami! broda do góry! wypnij pierś! i z dumą! z dumą..! :D

Gość Kasiocha_18
No chociaż ty na mnie nie "wskoczyłaś" :)

Gość Kasiocha_18
ehh:) Moj chłopak też mnie pociesz mówi ze to nie prawda i w ogóle a ja jestem uparta i swoje...:)