Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula2009

O mój boże! Czy to ciąża? Prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość paula2009

Hej dziewczyny! Otóż Odstawiłam od piątku tabetki. PRzez ten czas kochalismy sie codziennie (czubki :)). Teraz mam twarde podbrzusze, powinnam miec dni plodne czyli jak zawsze bolące jajniki, "kisielek", mokro między udkami.A TEGO POPROSTU NIE MA. Hello? Pytam sie swojej mychy a ona nic. boli mnie ogolnie całe podbrzusze, piersi jak narazie nieA, mam zawrtoty głowy rano przy wstawaniu i ciagle chce mi sie spac!! Dzisiaj spalam po poludnia od 16:30 do 18:30 ale nadal jestem niewyspana.. We wtorek ide na badania krwi. Co o tym myślicie? Ja jestem pełna nadziei! Pozdrawiam:)))

Gość oj bidulka....................
od piątku oczekujesz objawów ciążowych??????????????????????????? Dziecko - idź słupki odrabiać i nie pisz bzdur

Gość paula2009
nie badz bezczelna idiotko. Mowie jak sie czuje a Ty nie truj dupy takimi płytkimi komentami. Bo debili nie pytam o zdanie.

Gość paula2009
Znam kobiety co mialy objawy po 3/4 dniach tak wiec jak nie wiesz sie nie wypowiadaj, takie zołzy jak Ty powinno sie wysterylizowac

Gość józek z klana
urodziłas sie w 2009, bo tak masz w nikcu? chyba jestes za młoda na dzieci, zwłaszcza ze wg moich obliczen jestes jeszcze noworodkiem. mlodziez zaczyna sie seksic coraz wczesniej ale noworodek??? twoja matka jest prostytutka ze juz bierzesz sie za dawanie dupy? :D

Gość paula2009
ale z ciebie tępak. Mam 26 lat, a pytanie nie bylo do idiotów czy jest turtaj ktos normalny czy samo 17/18 latki? yhm, żenada. Wyobraz sobie ze to bedzie moje pierwsze dziecko, dziwne zebym juz wiedziala jak sie czuje kobieta w ciazy.

Gość paula2009
Jedna i ta sama osoba zmieniająca nick, gratuluje idiotko:)

Gość paula2009
Półtora roku. w Tym 9 miesiecy bez przerwy. 6 miesiecy przerwy. Teraz 3 miesiace bez przerwy. I od piatku nie biore.

Gość do autorki tego tematu
Nie dosc, ze jestes glupia jak but, to jeszcze bezczelna!!! I dla twojej informacji objawy ciazowe wystepuje w 5-6 tygodniu NAJWCZESNIEJ, wiec przestan pieprzyc bzdury i sie oburzac, bo smiac sie chce jak taka stara dupa pisze takie pierdoly.

Gość paula2009
od piątku nie biore i jestem z tego dumna, wspaniałe uczucie wyjść z ciągu :D

ja podejrzewalam ciaze dwa dni po stosunku. podejrzenia okazaly sie sluszne ;) tylko ja nie bralam juz tabletek poltorej roku zanim poczelismy dziecko. wiec to tez ma znaczenie. bo odstawieniu hormonow rozne rzeczy sie dzieja...

nie jestes powinnas bo hormony sie jeszcze utrzymuja w Twoim organizmie . Jesli chcesz byc w ciazy to radze poczekac na normalny okres i obliczyc dni plodne :) i do dziela

Gość paula2009
co ty wiesz głupia kretynko, czuje ruchy dziecka!!!!! ooops, to jednak tylko gazy :) łuuuu co za miły smrodek! :)

Ja powiem tak...troche to było niemądre co ztrobiłaś,,,odstawiać tabletki jak chce się \'to robić\'..? no ale już teraz nic nie zmienisz...wydaje mi sie ze ciagle o tym myslisz i po prostu tak sie czujesz...sama stwarzasz sobie taka sytuacje... wiem co przezywasz bo sama tak miałam (choc brałam tabletkli regularnie i nie wiem czego sie tak obawiałam ale jednak) i najlepsze rozwiazanie to bedzie takie jak pojdziesz do apteki i kupisz test ciazowy, a pozbedziesz sie niemiłej dla siebie sytuacji...z tego co moge wywnioskowac to jestes osoba młoda wiec na przyszłosc najlepiej pomyśleć;) bedzie dobrze! powodzenia

Gość do wesolutka podejrzenia
a objawy to KOMPLETNIE DWIE ROZNE RZECZY!!!

Gość paula2009 NAPRAWDE
ale zen... Ktos sie podszywa pod moj nick piszcie co chcecie juz nie wchodze na ten temat nara:)

jak na kogos kto ma 26 lat to mocno zaskoczona jestem jaki masz brak wiedzy o własnym ciele zadna kobieta nie jest w stanie odczuc czegokolwiek po 3-4 dniach bo nawet jesli to nie doszło jeszcze do implantacji zarodka a to sie dzieje po okolo 7-10 dniach od ew zapłodnienia.... jeslki odstawiłas w piatek tabletki zakładając ze wzięłas wszystkie z opakowania to przez 7 dni od piatku byłas zabezpieczona i jak na 26 lat powinnas rozsadniej uprawiać seks i pomyslec choćby o prezerwatywie!

Gość paula2009
czytalam, ze jak tak wczesnie sa objawy to ciaza trwa 3 miesiace, bo wszystko dzieje sie 3 razy szybciej. Boze, co ja zrobie, nie jestem gotowa na dziecko, a ono juz sie pojawi za 3 miesiace!

Gość paula2009
szkoda że wczesniej przeszłam amputacje mózgu. czy to nie wpłynie negatywnie na moją macice? o i znów bączek :D to po tej grochowej :)

wlasnie o to chodzi, ze bylam senna dlatego tez zaczelam podejrzewac. ale wiedzialam rowniez o tym, ze nie ma tak wczesnych objawow ciazy i szybko o tym zapomnialam. w te dwa dni nic nie potrafilo mnie postawic na nogi. usypialam na stojaco. a dwa tygodnie pozniej regularnie o 4 ranu budzilam sie na siku codziennie. i nie wazne bylo czy mialam na 6 rano do pracy, czy mialam tego dnia akurat miec nocke. po prostu otwieralam oczy szlam do ubikacji i pozniej juz nie moglam zasnac. tych rannych objawow akurat nie skojarzylam z ciaza. w ogole nawet zapomnialam ze mam miec @. a potem jak sobie wyliczylam kiedy okres powinien byc, bo wczesniej nie spoznial mi sie max 2 dni okazalo sie, ze to 5 tydzien ciazy.

Gość ja pierdziuuuuuuuuuuu
kilka dni po stosunku wasze cialo nie wysyla zadnych sygnalow o ciazy, czyli wasz mozg o tym nie wie. CZYLI NIE MOZE BYC ZADNYCH OBJAWOW. poczytajcie sobie na takie tematy.

nie wiem czy wysyla czy nie i huj mnie to obchodzi. po prostu pamietam jak sie wtedy czulam i od razu pomyslalam o ciazy. a jak widac sprawdzilo sie.

Gość ja pierdziuuuuuuuuuuu
pokazalas klase :D brawo