Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam teraz zrobic

Co mam zrobić? Wrócić do mojego ex-faceta...???

Polecane posty

Gość co mam teraz zrobic

bylam w zwiazku 4 lata i zerwałam.Jakoś nie czułam ze z nim chcę wiązać swoją przyszłość. Teraz mineło kilka miesiećy ja spotkałam się z paroma facetami (prawie w kazdym rpzupadku konczylo się na jednej randce) i jak mam teraz porownanie to coraz bardziej zaczynam watpic w sluszność swojej decyzji.

Gość piszczyk
a w dymaniu, który jest najlepszy? To tego wybierz,o!

Gość co mam teraz zrobic
nie mam porowniania , zresztą co to ma do rzeczy

Gość taaak111
wątpisz w słusznośc tej decyzji bo co? bo z innymi nie wyszło?? i jak długo będziesz tak sądziła?/do czasu aż pojawi się ktoś atrakcyjniejszy?? to właśnie byłby klasyczny powrót....taki jak wszystkie...\"z braku laku i kit dobry \" skoro stwierdziłaś że do sienbie nie pasujecie to co ? nie ma nikogo ciekawszego jak na razie to może być to co do ciebie \" nie pasuje \" ??? pomyśl dziewczyno co piszesz..

Gość co mam teraz zrobic
taaaak wiem ze tak to moze wyglądać ale ja nie potrafie sie z nikim zwiazac, porownuje innych do niego.Od czasu zerwania nie bylam z innym facetem.

Gość lepiej nie
Brakuje Ci poprostu juz tego przyzwyczajenia... Moim zdaniem nie masz po co wracać skoro po 4 lata i się rozstaliście.... Ja wracałam 2 razy... I teraz żałuję... Zastanów się czy za rok bycia znowu z nim nie będzie tych samych sytuacji co przy ostatnim rozstaniu...

taak lepiej sie dobrze zastanow bo jak wrocisz i znowu bedziesz chciala "innych testoiwac" to bedzie to nie fairwiadomo ze szukac mozan i moze byc lepiej, ale tak sobie wmawiajac mozna szukac i cale zycie wkoncu tzreba podjac jakas decyzje!!? i podobno kwestia dobrego seksu tez na to wplywa :D

Gość lustereczko i lampeczka
i jak zwykle seks najważniejszy.... Jeśli wszystko będzie tak jak chcesz to i w seksie się ułoży:)

napisalem podobno bo u mnie nie wiem jaki byl powod,a co niemogl byc taki?? an to sobie Panie najlepiej umieja odpowiedziec :P A ktora chciala by byc z facetem tylko dla wygladu i pieniedzy?? w sprawach lozkowych tez musi sie sprawdac nieprawdasz?

Gość co mam teraz zrobic
3 letni zazdrosnik masz racje przeciez moge nigdy nie poznac już kogos w kim tak bardzo sie zakochalam jak w nim.A moze skoro zaczynam tesnic i porownuje wszytskich do niego to warto wrocic??moze to milosc?

Dziwna sprawa to komu było gorzej Tobie czy jej skoro na pierwsza myśl piszesz jako powód sex? Może i kobiety są zawiłe i nie zrozumiałe ale co byście sami znaczyli?:)

Ja ci radzę wróć a później sama sobie w brodę będziesz pluła:)

Gość co mam teraz zrobic
przeciez milosc to czesto nie jest "coś prostego"...nie zawsze wie się na 10000 % ze to w czym tkwie to własnie "to".Kazdy ma watpliwosci i wiem ze ludzie biorąc slub też mają wielkiego stracha bo nie wiedzą czy robią tak naprawde dobrze.Tego się chyba nigdy nie wie tak na bank

To ponieś to ryzyko i będziesz wiedziała jak sama się nie przekonasz na własnej skórze to nikogo si.ę nie posłuchasz na tym forum:) Kobieta silna jest i pamiętaj o tym, najlepiej codziennie rano powtarzaj:)

Gość co mam teraz zrobic
Lustereczko wiem tyle ze mam stracha boje się zwyczajnie sie boję.Nie chce też ejgo krzywidzic bo wiem że nadal na mnie czeka nie chciałabym tego schrzanić

no po kims kto byl pierwszy albo bylo cos szczegolnego napewno bedzie ciezko sie znowu tak zakochac, wiem po sobie wmawiam sobie to ale zobaczymy co bedzie... lustereczko i lampeczka napisalem tak bo spotkalem sie z wieloma opiniami ze taka mozliwosc jest a u nas bylo tak ze to ja musialem sie prosic i nakrecac ale bylo jej dobrze, barkowalo mi w niej troche z "suki" ale niebylo zle tymbardziej ze niemialem na kazde zawolanie wiec bardziej mnie krecilo :D

Może mój przykład bym tym jednym który zakończył się nie ok. Ale wydaję mi się że teraz jak brakuje Ci tego samego przyzwyczajenia tej rutyny (niby tych szczęśliwych dni w Twojej wyobraźni) to chciała byś z nim być.... Spróbuj bo później całe życie będziesz myślała a może to ten a ja nie dałam szansy... Chodź osobiście uważam że nie masz nad czym dumać przebolejesz ten rok bez niego powoli ułożysz sobie życie i nie spotykać się z żadnym facetem odpocznij sobie daj sobie sama dla siebie czas

Zazwyczaj faceta bardziej kręci to czego nie ma na zawołanie... Jeszcze nie dorosłeś 23 lata to za mało:)

hyhy ]:-> no taka juz nasz na tura, u ans dochodizlo jeszce ze niezawsze byla okazja bo mieszkalismy osobno (ja z rodzicami wiecznie siedzacymi w domu, ona z lokatorami) wiec naprawde ciekzo bylo znalesc chwile prywatnosci :P