Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pchelka_1989

Sprzedaz wysylkowa Quelle

Polecane posty

Gość Pchelka_1989

Witam serdecznie, może wiecie jak długo czeka się na zamowiony przez internet towar z firmy Quelle? Doczytałam się, że realizacja zamowienia i dostarczenie go do klienta trwa od 7-21 dni. Dzisiaj zamowilam sobie ubranko, dostalam maila z potwierdzeniem zamowienia ale slyszalam, ze mozna czekac nawet 2 mce na towar :( po 8 tyg natomiast mozna dopiero zglosic nie otrzymanie paczki. Poza tym firma ma siedzibe w Poznaniu, to blisko z Włocławka (gdzie mieszkam) Może przyjdzie szybciej? Pozdrawiam :)

Gość kilka kika
zazwyczaj przychodzi ok. 10-14 dnia paczka, a to dlatego że oni sami zamawiają z Niemiec bądź Belgi. Jak mają daną rzecz na stanie to wtedy przychodzi kolo tygodnia. Ale tzreba uważać na rozmiarówkę, ja zamawiam zazwyczaj mniejszy rozmiar niż wynika z tabeli ;)

Gość white flower
ja juz czekam na sukienke od poczatku listopada! pisalam maile, oni wysylaja listy ze przesylka bedzie w ciagu 2 tygodni, ale juz dostalam 3 takie listy :O

Gość minika83
ja ostatnio zamówiłam towar 20 października, paczka przyszla 13 grudnia, troche długi czas oczekiwania... wczesniej paczki przychodzily po około 4 tygodniach

Gość też zamówiłam
dwa lata temu... i po pół roku czekania napisali mi że nie maja już tego w magazynie... Więcej nie zamówiłam u nich, za to bon prix - 14 dni.

w quelle maja szmaty za ogromne pieniadze, raz zamowilam u nich spodnie od pizamy, nie dosc ze pszyslali mi zly wzorek, to jeszcze rozmiar byl do dupy, zamowila rozmiar 32/34 a spokojnie zmiesci sie w nie osoba noszaca rozmiar 40:o ja sie moge w nie cala schowac:o i tak 60 zl poszlo sie jebać

Gość trzeba było odesłać P

Gość malaaaaa
jezeli chodzi o rozmiarowki w Quelle to racja, nalezy zamawiac mniejsze...ja nigdy nie czekalam dluzej niz 2 tygodnie, ale moze dlatego ze mieszkam i zamawiamw Niemczech :D i przedewszystkim nie mam problemu ze zwrotem, zanosze do sklepu ktory jest na rogu i zwrot przyjety. Nie ponosze zadnych kosztow.....