Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nines

masturbacja i depilacja

Polecane posty

Go艣膰 nines

lubicie sie masturbowac po depilacji miejs intymnych?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kikdkkdkd
to sie zawsze tak konczy:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ikonka0
ja uwielbiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ikonka0
juz jestem podniecona na maxa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzzinka
Taka swie偶o wygolona cipka - a偶 si臋 prosi, 偶eby j膮 wypie艣ci膰 delikatnie. Mnie ponadto podnieca kiedy czesz臋 w艂osy (te na g艂owie). Czasem zdarza mi si臋 d艂u偶ej czesa膰, sprawdza膰 now膮 fryzur臋, a po d艂u偶szej chwili czuj臋 w kroczu takie podniecenie, 偶e chce mi si臋 masturbowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karolina Gr
Hej Sylwia, zabieg depilacji laserowej jest szybki tu masz film jak to wygl膮da https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pami臋taj us艂ugi nie jest , polecam poczyta膰 o r贸偶nicach mi臋dzy laserami Vectus i lightsheer

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani doktor 23
Najlepsza jest natrualna depilacja Od kilku lat stawiam na past臋 cukrow膮. Jestem bardzo zadowolona, 偶adnych problem贸w. Na pocz膮tku kupowa艂am gotow膮 past臋, od roku sama ja robi臋, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sonia 28
Moja siostra mia艂a depilacj臋 laserow膮, jak dobrze pami臋tam, to by艂 to w艂a艣nie Palomar Vectus. Teraz wszystkim poleca. Wystarczy艂y chyba 4 zabiegi i efekt super. Bez b贸lu i podra偶nie艅. To jest najnowocze艣niejszy laser. Laser ma czytnik, kt贸ry dostosowuje moc do typu sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marcix 29
Moja kole偶anka zdecydowa艂a si臋 na depilacj臋 laserow膮, o ile zapami臋ta艂am, to wybra艂a laser Palomar Vectus . Jest ogromnie zadowolona. Te偶 by艂am zaszokowana ostatecznym rezultatem. Ju偶 po pierwszym zabiegu wida膰 by艂o efekty dzia艂ania lasera. To by艂 艣wietny wyb贸r. Nie uskar偶a艂a si臋 na b贸l. Mega efekt. Je艣li nie wiecie czy warto wybra膰 depilacj臋 laserow膮, to w 100% m贸wi臋 - tak warto. www.eportal.com.pl/zdrowie-i-uroda/metody-usuwania-owlosienia-depilacja-woskiem-depilacja-laserowa/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 RootGirl 27
To mo偶e si臋 wam przyda膰 natkn臋艂am si臋 na mega wyszukiwark臋 gabinet贸w z zabiegami depilacji laserowej. Mo偶ecie wyszukiwa膰 wed艂ug r贸偶nych miast. Dzia艂a bardzo prosto. Trzeba tylko wpisa膰 wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Dzi臋ki temu wyszuka膰 gabinet kosmetyczny z z zabiegami depilacji laserowej.

Udost臋pnij ten post