Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nines

masturbacja i depilacja

Polecane posty

Gość nines

lubicie sie masturbowac po depilacji miejs intymnych?

Gość kikdkkdkd
to sie zawsze tak konczy:P

Gość ikonka0
ja uwielbiam

Gość ikonka0
juz jestem podniecona na maxa.

Gość zuzzinka
Taka swieżo wygolona cipka - aż się prosi, żeby ją wypieścić delikatnie. Mnie ponadto podnieca kiedy czeszę włosy (te na głowie). Czasem zdarza mi się dłużej czesać, sprawdzać nową fryzurę, a po dłuższej chwili czuję w kroczu takie podniecenie, że chce mi się masturbować.

Gość Karolina Gr
Hej Sylwia, zabieg depilacji laserowej jest szybki tu masz film jak to wygląda https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pamiętaj usługi nie jest , polecam poczytać o różnicach między laserami Vectus i lightsheer

Gość Pani doktor 23
Najlepsza jest natrualna depilacja Od kilku lat stawiam na pastę cukrową. Jestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Na początku kupowałam gotową pastę, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Sonia 28
Moja siostra miała depilację laserową, jak dobrze pamiętam, to był to właśnie Palomar Vectus. Teraz wszystkim poleca. Wystarczyły chyba 4 zabiegi i efekt super. Bez bólu i podrażnień. To jest najnowocześniejszy laser. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość Marcix 29
Moja koleżanka zdecydowała się na depilację laserową, o ile zapamiętałam, to wybrała laser Palomar Vectus . Jest ogromnie zadowolona. Też byłam zaszokowana ostatecznym rezultatem. Już po pierwszym zabiegu widać było efekty działania lasera. To był świetny wybór. Nie uskarżała się na ból. Mega efekt. Jeśli nie wiecie czy warto wybrać depilację laserową, to w 100% mówię - tak warto. www.eportal.com.pl/zdrowie-i-uroda/metody-usuwania-owlosienia-depilacja-woskiem-depilacja-laserowa/

Gość RootGirl 27
To może się wam przydać natknęłam się na mega wyszukiwarkę gabinetów z zabiegami depilacji laserowej. Możecie wyszukiwać według różnych miast. Działa bardzo prosto. Trzeba tylko wpisać wasze miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Dzięki temu wyszukać gabinet kosmetyczny z z zabiegami depilacji laserowej.