Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunius86

czy moge miec problem zajscia w ciąze????

Polecane posty

w ostatnich 12miesiącach cykle mialam nastepujące:29,28,40,31,38,22,30,30,35,31,27, czyli w ostatnich miesiącach troche sie poprawilo, jak mylicie?czy w zwiazku z tym moge miec problem zajscia w ciąze ? moze ktoras z was miala albo ma podobna sytuacje?

miałam podobne cykle.. jestem zdrowa i przepadana, młoda... zreszta chyba w Twoim wieku ( też rocznik 86) a z zajściem... hmm może nie mam problemów ale póki co... to już mój 3 cykl starań i nic.. różnie może być... więc sie nie nastawiaj że od razu Ci się uda bo później jest przykro... pozdrawiam

jestem dzis dokladnie w 35 dniu cyklu i jeszcze nie dostalam @. ostatnio test robilam w poniedzialek 12,01,2009 i negatywny wynik:(

ja jestem w 4 dniu cyklu :) więc na dobrą sprawę zaczynam dopiero 3 cykl starań :) ale widze że ty masz duże szanse być w ciąży... a test po prostu mógł nie wykryć jeszcze ciąży bo być może jest za małe stężenie hcg.. więc nic innego ci nie pozostało jak poczekać jeszcze kilka dni a ja na Twoim miejscu pewnie bym już jutro robiła kolejny test :)

"kobietka a taka" te testy są tak zachecające, ale musze sie powstrzymac, ten co robilam w poniedzialek to byl to juz drugi test, no i dwa wyszly negatywnie, moze z tego powodu ze zrobilam je za wczesnie. powinnam dopiero test zrobic w dniu spodziewanej @, al;e ja dokladnie niewiem kiedy powinnam dostac, poniewaz tak jak pisalam wczesniej mam nieregularnie, chociaz patrzac w kalendarz kazdego miesiąca ( ostatnie pol roku biorąc pod uwage)@ dostawalam pomiedzy 10 a 15

a ostatni raz @ dostalam 12.12.2008, w Twoim przypadku do trzech razy sztuka, wiec trzymam mocno kciuki zeby teraz sie udało:)

może idz na test z krwi?? a zauważyłaś u siebie jeszcze jakieś objawy?? :) coś mi się zdaje, że ty już jesteś w ciązy tylko te testy... nie chcą pokazać a ja do 3 razy... i mam nadzieje że starczy :) jeśli chcesz poklikać z dziewczynami które też jeszcze nie wiedzą czy są w ciąży i z tymi już zaciążonymi to zapraszam na stananka o bobo 2009 też tam jestem... pozdrawiam

czesto boli mnie brzuch, gdzies od dwoch tygodni, poza tym mam nadmierny apetyt i zauwazylam ze troche powiekszyly mi sie piersi