paula2890 0 Napisano Styczeń 15, 2009 Hej! Tak wiec zauwazylam tutaj wiele podzielonych opini na temat \"wewnetrznego badania USG\" . I teraz sama nabrałam wątpliwosci. Kiedy ginekolog najszybciej moze wykryc ciąże? Moja gin powiedziala ze nie wie czy jestem i ze zrobi mi badania krwi, ze od 6 dni juz wykryje. Ale cos mi sie nie chce w to wierzyc (Dodam ze prywatnie chodze do ginki). Nie wiem czemu ufac temu cholernemu lekarzowy, tym testom, czy moze badaniu krwi? Kiedy ginekolog wykryje poprzez USG ciąże? POZDRAWIAM P.S. Niektore z Was niezle umieja zamieszac w glowie, az sama łapie wątpliwosci heheh buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poczytaj w necie Napisano Styczeń 15, 2009 test z krwi jest najbardziej wiarygodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przestań zaśmiecać kafeterię Napisano Styczeń 15, 2009 swoimi błahymi dylematami!!! Zamiast do ginekologa idź do PSYCHIATRY! Miejmy nadzieję że nie jest za późno, by Ci pomóc :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andziaaaa Napisano Styczeń 15, 2009 zobaczy pęcherzyk już tydzień po spodziewanej miesiączce (u mnie i u siostry tak było). Test - pre-testy - wykrywają po zagnieżdżeniu czyli ok. 1,5 tyg. po owulacji (parę dni przed okresem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach