Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia211

moja coreczka wazy 7100 kg i ma 8miesiecy

Polecane posty

Gość kasia211

od ponad miesiaca nic nie przytyla nie chce pic mleka nawet przez sen je kolo 9 rano bo wstaje po 8 kaszke kolo 13-14 zupka pozniej zalezy jak wstanie jak o 17 daje jeszcze obiadek ajak po 18 to deserek i na noc kolo 20 kaszke w miedzyczasie zje troche flipsow , czemu tak slabo przybiera? ile wazyly wasze dzieci

Gość kasia211
w miedzyczasie pije herbatke i wnocy budzi sie na picie , soczkow nie chce wcale pic kisielkow nie mam jak dawac z soczkowi maki bo i tak ma zatwardzenie

Gość polowy nie zrozumialam

Gość długie z dużymi kamieniami
moja ma 16 miesięcy i wazy 9500, jest szczupła i "długa", już taka jej uroda, a też regularnie zajada - rano kaszka 9.00, II śniadanie chleb z jakimś okładem, w międzyczasie owoc, potem obiadek (słoik albo dorosły obiad), znowu coś przed kolacją (płatki, owoc, przekąska), na kolację kaszka o 20.00 i lulu

Gość kasia211
moja tez wydaje sie byc dluga ubranka na 74-80 , nogi takie chudziutkie i raczki mi tez sie wydaje ze bedzie drobniutka

Gość kasia211
up

No i ma bardzo dobra wage. Jak czytam, co je to nie widze problemow. Moj synek majac 8 miesiecy wazyl 7650 g i ja bylam zadowolona, ze jest szczuply. Nie probuj pompowac w nia mleka jak spi, bo to nie ma sensu. Jesli mala przesypia cala noc i nie jest glodna to po co probowac ja dokarmiac. Wieksze dzieci nie przybieraja juz na wadze tak szybko jak pare miesiecy po urodzeniu.

Gość ciekawskadziewucha
córeczka mojej kleżanki kiedy miała 1,5 roku wazyła tyce co twoje dziecko i była o połowe mniejsza od mojego rocznego synka a rozwijała sie prawidłowo, teraz ma 2 latka ale niewiem czy cos jej na wadze przybyło bo nie pytałam ale nie widze zeby "rosła w oczach "

Gość kasia211
dziekuje za wypowiedzi juz sie uspokoilam :) wiodcznie bedzie szczuplutka po mamusi i tatusiu

Gość 7100 KG
wazy???? serio??? dziewczyno toć to prawie tona :D:D:D

Gość hehehehehehehhehhhhhh
Nie tona a ponad 7 ton jesli juz ;)

Gość kasia211
ok 7,1kg

Nie ma co się niepokoić. Każde dziecko jest inne :) Córka mojej znajomej ma 15 miesięcy i waży 8400g i ma 74 cm. Moja ma 8 miesięcy i 8 kg i pewnie też z 74 cm ;)

moja mała ma 8 miesięcy dziś skończone i waży 8450g, ale ona miała wagę urodzeniową 4170 i 60 cm długości. No i jest dosyć długa-ubranka, w zależności od firmy ubieram jej na 74-86 cm.

to i ja się dopiszę.. moja córeczka ma 8500g - 12 miesięcy a ubranka ma na 74-80 były momenty gdzie w ciągu 2 miesięcy przybrała raptem 200g.. zrobiłam jej badania i wyszło że ma lekką anemię - której nie było widać u niej.. dostała żelazo i w ciągu 14 dni przybrała 300g... każde dziecko jest inne.. mojej znajomej córka ma 3 lata a waży 14kg.. natomiast córka mojej drugiej koleżanki w marcu skończy 2 lata a waży 12kg..