Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sweet Apple 23

Czy pierwszy raz bardzo boli?

Polecane posty

Gość Sweet Apple 23

Hej, mam 23 lata i jestem jeszcze dziewicą. Wiem, że to wstyd, ale co ja poradze, ze nie spotkalam dotychczas nikogo kto by zasluzyl... Tak czy inaczej czytalam ostatnio, ze wraz z wiekiem blona sie pogrubia i potem pierwszy raz boli bardziej. Czy to prawda?? Poza tym znalazlam coś takiego http://www.papilot.pl/zwiazki-seks/news/2009/01/2763-blona-dziewicza-czy-pierwszy-raz-musi-bolec.html Ogólna wiedza o błonach dziewiczych i co robić jak bedzie krwotok... Boje się!

Gość alison11
wstyd to dac dupy pierwszemu lepszemu:D

Gość bambi 207no
nie martw sie ja mialam 24lata jak zoastalam rozdziewiczona, bardzo mile to wspominam, troche bolalo, ale nie sadze zeby bolalo mniej, gdybym byla mlodsza, dlatego alkohol w umiarkowanych ilosciach wskazany pomaga sie rozluznic

a mnie nic nie bolalo ani krwi nie bylo - wielkiej przyjemnosci z sexu tez nie odczuwalam :) ale kazdy inaczej to przechodzi

Gość bambi 207no
po pierwszym razie tej samej nocy nastapil 2 i 3 raz, i wtedy przezylam swoj pierwszy orgazm, bardzo mile wspominam cala noc :-D

Gość Karolina Piotrowska
Mój pierwszy raz przezyłam z mężczyzną, który jest od 6 miesięcy moim mężem. Miałam wtedy 21 lat i się tego nie wstydzę. Trochę bolało,ale krwi nie było. Potem kilka dni dziwnie się czułam. Mój mężczyzna był tak namiętny i delikatny, że po chwili zapomniałam o bólu i czułam tylko rozkosz.

Gość amandeta
2 tyg niamał swój pierwszy raz napoczatku przy włosżeniu bolało ale pózniej nic a nic i krwi tez nie było