Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupia pinda obrobiła mi dupe

Obgadała mnie za moimi plecami..

Polecane posty

Gość Głupia pinda obrobiła mi dupe

Otóż sprawa ma się tak...studiuje sobie, i wlasnie na studiach poznałam moja najlepsza koleżanke...mozna powiedziec ze jest moja bratnią dusza...własnie ona powiedziała mi ze ostatnio gdy nie było mnie na zajeciach inna nasza "koleżanka" pod moja nieobecność narzekała że mam beznadziejne opisy na gg (zawsze mam opis "Kocham Cię Skarbie" i jest to opis dla mojego chłopaka z ktorym jestem juz szmat czasu i planujemy wspólne zycie o czym wszyscy wogól wiedza) czesto tez miewam opis "z meżem" co sie wlasnie jej nie spodobało. Pozatym stwierdziła w obezcności całego mojego roku ze ja denerwuje ze nazywam swojego faceta meżem podczas gdy on wg niej jest daleki od tego zeby sie ze mna ożenić. Wtraciła sie nie w swoja sprawe...zwłaszcza ze sama wychodzi za mąz za pare miechów. Mam ochote ja porzadnie ochrzanić. Pozatym ona nie zna moijego faceta wiec jak mogła być tak chamska i powiedziec to podczas mojej nieobecności przy całej grupie ??? Co o tym myślicie ??? ddam ze zawsze udaje porzadną a wyglada na to ze jest z niej kawał suczy...obrobila mi dupe nie majac żadnych podstaw...

skoro jest kolezanka to czym sie przejmowac, nie rozumiem tylko przyjaciolki czemu sprawila Ci przykrosc skoro jest oczywiste ze to jakies glupie wyglupy, niewiedzialabys to bys sie nie przejmowala a to wszystko i tak nie ma wielkiego znaczenia

kiedy emocje biora gore rozum sie nie liczy, jakie znaczenie maja plotki? najlepiej nie brac w tym udzialu, co ze slubem, a no nic, skoro sama sie obnosisz ze swoimi sprawami prywatnymi na uczelni to czego oczekujesz? na pewno nie prywatnosci, podobnie jest z NK i innymi tego typu rzeczami, wystawiamy sie, chwalimy, to jestesmy narazeni na komentarze i ataki zazdrosci, to jest oczywiste

Myślimy, że to głupia sucz. Objedź ją przy całej grupie i z głowy. Nauczy się, żeby trzymać mordę w kuble i nie interesować czyimś życiem.

Gość Autorko przypominasz mi
ale jestes głupia. pewnie kazdy sie smieje z ciebie ze mówisz" mąż " na swojego chłopaka:D:D:D Ona tylko powiedziała to głosno. Powiedizała głosno to co kazdy mysli. przykro mi jestes idiotką. Męża jeszcze nie masz, wiec po co to? puknij sie w łeb:D

Gość huguygjhk
powiedz jej, że jeśli denerwują ja twoje opisy to żeby cię wywaliła z listy dla mnie osobiście to jest śmieszne jak ktoś komuś na gg miłość wyznaje;D ja dawni takie osoby powywalałam

ja też czasami na mojego tak mowie, w opisach nie mam, bo opisow nigdy nie mma. poza tym jak moglas nie wyczuc, ze z niej taka pipa i jeszcze nazywac ja ,,bratnia dusza''. ja zawsze wyczuwalam takie ,,przyjaciolki''. i teraz mam tylko 3, ale za to jakie:)

Gość alee ty jestes
jebnieta, zeby o facecie pisać MĄŻ - nic w życiu nie jest na zawsze i nie dziel skory na niedzwiedziu :P

to nie ustawiaj takich kretyńskich opisów - chcesz sie chwalic ze masz swojego misia czy co? dorosli ludzie maja w sercu uczucia a nie wywalają je na widok publiczny by kazdy widział pokazując to kazdemu dałas prawo do komentarzy kazdemu rozwaliłas swoją swiętosć wystawiajac miłosć na widok publiczny. co sie dziwisz? sama na to pozwoliłaś ludziom teraz masz.

Gość twoja kolezankaaa
nie robila plotek, ona po prostu powiedziala to otwarcie - to raczej ty jestes zalosna, że chlipiesz tu na kafe, bo publicznie bys sie bała własnego zdania

aaa, b tak oglednie przeczytalam. olewaj takie dziolchy, innego sposobu nie ma. ale przy najblizszej okazji, najlepiej w grupie powiedz jej do sluchu (tylko kulturalnie) i zamknie ryja, bo sie jej glupio zrobi. a jesli to na nia nie podziala, to sraj na nia, badz madrzejsza:)

Gość huguygjhk
zostawiania na opisie kocham cie skarbie jest po prostu IDIOTYCZNE

Gość skoro jej
nie lubisz to skad ma twoj numer gg?

Gość huguygjhk
po cholerę informować o tym wszystkich których masz na gg?? jakąś emocjonalną ekshibicjonistką jesteś???

Gość scieta riposta
ale wy macie kurwa problemy. no naprawde.

mi sie takie ustawianie opisow typu kocham cie tez nie podbaja...ale wsumie to co nam do tego kto ma jaki opis..jak juz ktos napisal..jak sie tej pindzie nie podobalo to mogla ja z listy wywalic

Dziewczyno jestes głucha czy głupia? Co się dziwisz ze o tobie gadają niewybredne komentarze skoro wystawiasz swoje uczucia na widok publiczny/? robisz z siebie posmiewisko i twój chłopak tez. wywalacie cos co powinno byc ytlko wasze. a ze kolezanki mają takie opisy co z tego? zyjesz biorąc przykład z kolezanek?

to niech sobie gada. ja bym to olala. ale jesli Ci bardzo zalezy na opinii innych ludzi, to mozesz byc pewna, ze ja beda za ta glupia uwazac, bo ona pierdoly roznosi, a Ciebie za lepsza, bo nie zwracasz uwagi

Gość młotkiem po głowie
skro masz 9 najbliższych osób to znaczy, ze ta koleżanka tez jest twoją najbliższą osobą, skoro masz ją na gg, a mówiłaś że jej nie lubisz. motasz sie w tej swojej spowiedzi. a wracając do sedna, to skoro studiujesz i masz tak infantylne opisy to nie sposób tego nie skomentować. miala racje ta twoja koleżanka. głupotę powinno się napiętnowac, by ustrzec od niej innych.

Wiesz co osobiście sądzę, że bardzo żałosną rzeczą jest ustawianie sobie opisów na gg w stylu: ,,kocham Cię skarbie:*\", ,,na zawsze Twoja:*\" ,,ze skarbeńkiem\". Objaw niedojrzałości uczuciowej. To nie jest na pokaz.

Gość Powiem szczerze że
Mnie też denerwują takie głupie opisy w stylu "Z moim Skarbem", "Kocham Cię kochanie moje". i generalnie nie wiem czy wiesz ale takie coś denerwuje wszystkich, bo co to kogo obchodzi, że ty mówisz do swojego faceta Skarbiku, czy Misiu czy Piesiu. Jakbyś chciała napisać mu "kocham cię" to byś to napisała na forum prywatnym do niego bo o to chyba chodzi a nie rozgłaszac to wszystkim osobom na liście gg aby tez to czytali. Uważam takie osoby za niedojrzałe emocjonalnie, dziecinne, a już szczyt infantylizmu jak nazywasz mezem faceta który nim nie jest. Jest to co najmniej żałosne. Także powinnas zrozumieć swoją koleżanke że obrobiła ci dupe. Powinnas zrozumieć że takie opisy są głupie i osoby je piszące tez są postrzegane jako niezbyt mądre. Najgorsze że takich jak ty jest tyle samo co głupich bląd tipsiar. Nie idzie tego wyplenić.

Autorko przypominasz mi - powstrzymaj się od tych niewybrednych komentarzy. Masz problem z tym że ktoś nie wstydzi się swoich uczuć? Odczep się od niej. Robisz aferę jakby co najmniej na tych opisach komentowała swoje życie seksualne. I nie widzę nic złego w nazywaniu swojego mężczyznę mężem, zwłaszcza jeśli są narzeczeństwem. Jest pewna swoich i jego uczuć więc tak go nazywa. Twój partner o ile go masz pewnie by zwiał w sekundzie jakbyś się tak odezwał/ odezwała do niego/niej w ten sposób. a do autorki- nie przejmuj się, nie ma czym. Po prostu odsuń się od tej dziewczyny, jeśli jest nieszczera nie zadawaj się z nią. Nie ma sensu się kłócić ani obrażać. Jak będzie coś chciała ignoruj ją.

Gość Powiem szczerze że
"Nie biore przykładu z nikogo ! Tak czuje to sobie ustawiam opis !" To jak tak czujesz to mu powiedz prosto w oczy albo wyślij smsa, albo wyślij prywatnie do niego taką wiadomość, a po co jeszcze to piszesz do innych ? Żeby im coś pokazać, udowodnic ? Napisałaś" " Nie wiem kto tu źle czyta bo się zaczynam powtarzać...nie robie nic złego." No własnie to my mamy wrażenie że Ty nie kumasz bazy, bo nic do ciebie nie dociera a powtarzasz w kółko jedno i to samo jak zacięta płyta. To tylko znaczy że nie rozumiesz w ogóle nadal w czym rzecz. jeszcze bym zrozumiała jakbyś miała 16 lat ale przeciez ty studiujesz! więc jestes osobą dorosłą, wydawałoby się już dojrzałą emocjonalnie. Ale jak widac niedojrzałość może się utrzymywać jeszcze długie lata. Miałam taka jedna na liście jak ty. Jej opisy były dla mnie męczące. Ilekroć chciałam z kimś pogadac i rozwijałam liste aby wybrac rozmówcę to za każdym razem krzyczał jej opis, że jest własnie ze swoim mężusiem i jak to ona nie kocha. To było już naprawde upierdliwe conajmniej jak Doda. W końcu stwierdziłam że laska ma chyba jakieś kompeksy jak cały czas rozgłasza innym wiecznie, wiecznie o swoim mężu tylko. To już było niemalże jak natręctwo jakieś. Pomyślałam sobie laska ma chyba jakiś problem. Niech zbierze ekipe, niech rozwinie transparenty, uruchomi szczekaczki i niech zrobi pochód na całe miatso aby rozgłosić miastu o swoim uczuciu i niech przestanie nas katować swoimi natrętnymi opisami które były równie upierdliwe jak slogany reklamowe. Ostatecznie wykasowałam ją z listy znajomych. Stwierdziłam że nie będe się znajomić z ludźmi infantylnymi.

Nie rozumiem dlaczego na nią tak napadacie...Opisy każdy ustawia jakie chce. A ta panna rzeczywiście wetknęła nos w nie swoje sprawy ...mogła przecież powiedziec Ci w oczy co myśli a nie wykorzystywac sytuacje i obgadywac za plecami podczas Twojej nieobecności . Lafirynda jakaś....staram sie być empatyczna i wiem ze tez by mi sie to nie spodobało....tak wogóle to tez mój facet nie jest jeszcze moim mężem a mówie juz do niego "mężu" a on mówi do mnie "żono" :) i to nie jest nic złego...pozatym autorka podkresiła ze pisze to a gg raczej żartobliwie ...wiec nie znecajcie sie bo nie macie racji

Gość o matkogg
"Mnie też denerwują takie głupie opisy w stylu "Z moim Skarbem", "Kocham Cię kochanie moje". i generalnie nie wiem czy wiesz ale takie coś denerwuje wszystkich, bo co to kogo obchodzi, że ty mówisz do swojego faceta Skarbiku, czy Misiu czy Piesiu. Jakbyś chciała napisać mu "kocham cię" to byś to napisała na forum prywatnym do niego bo o to chyba chodzi a nie rozgłaszac to wszystkim osobom na liście gg aby tez to czytali. Uważam takie osoby za niedojrzałe emocjonalnie, dziecinne, a już szczyt infantylizmu jak nazywasz mezem faceta który nim nie jest. Jest to co najmniej żałosne. Także powinnas zrozumieć swoją koleżanke że obrobiła ci d**e. Powinnas zrozumieć że takie opisy są głupie i osoby je piszące tez są postrzegane jako niezbyt mądre. Najgorsze że takich jak ty jest tyle samo co głupich bląd tipsiar. Nie idzie tego wyplenić." mam takie samo zdanie, osoby ustawijace takie opisy to infatylne pipy, ktore nie zapominaja obweioscic nawet na gg ze wlasnie sa ze swoimi pipowatymi pratnerami duperelizm, infantylizm, kretynskie , opisy, ktore wywoluja u ludzi odrucuh wymiotny, nie dziwie sie ze cie objechala, moze przestaniesz ustawoac takie kretynskie opisy, jak ustawiaja dzieci w szkole podstawowej