Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

cwiczenia domowe

Polecane posty

jestem facetem pracującym, nie mam dużo czasu na cwiczenia, a w szczególności chodzenia na siłownię. Proszę o jakieś jeśli dobrze to ujmę \"domowe cwiczenia\" na mięśnie brzucha no i na pozostałe partie mięsni. Zacząłem od 2 dni AEROBICZNĄ 6 WEIDERA, podobno dobra i wystarczy w domu pocwiczyc

tzn chodzi mi też dokładniej o podanie ile razy w tygodniu ćwiczyć i co cwiczyc, mając domowe środki do wykorzystania, w moim przypadku mam w drzwiach rurkę do podciągania no i gryf z odważnikami

Gość prosisz i masz
widzę, że nastawiłeś się na ćwiczenia "siłowe", więc muszę Cię zmartwić, gdyż tego typu ćwiczenia są przyczyną nadciśnienia tętniczego krwi. Najzdrowsze są ćwiczenia aerobowe w dodatku na świeżym powietrzu, np. jazda na rowerze górskim w terenie leśnym, narciarstwo zjazdowe, biegowe, pływanie etc. Ponieważ nie masz czasu, a masz świadomość i chęć do dbania o zdrowie w domu, to kup cykloergometr i trenuj w domu przy otawartym oknie. Szczegóły dot. obciążeń i innych istotnych rzeczy w treningu sportowym, znajdziesz w odpowiednich tematach na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl