kokoszkaaa 0 Napisano Styczeń 15, 2009 mam pytanko, chcialabym sobie sprawic nowe meble w salonie ale nie ma tak od razu na wszytko pieniedzy, czy ktos moze kupowal tutaj na raty, widzialam w argosie i w innych sklepach meblowych takie oferty ale nie wiem jak to tutaj dziala. Co ja musze im pokazac aby dostac na raty moze ktos juz z tego korzystal i moze mi cos podpowiedziec. Z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Różne są wymagania w Napisano Styczeń 15, 2009 różnych sklepach. Najlepiej dowiedzieć się na miejscu ale nie jest to skomplikowane. Ode mnie wymagali potwierdzenia adresu zamieszkania ( umowa najmu lub imienny rachunek), potwierdzenia że pracuję ( kontrakt, list od pracodawcy lub payslip) i dwóch dokumentów, najlepiej jeśli jeden jest angielski. Co ciekawe często pytają czy posiadasz karte kredytową. Jeżeli Twój bank ma do Ciebie zaufanie i wydał kartę kredytową to i oni dadzą coś na raty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokoszkaaa 0 Napisano Styczeń 15, 2009 dziekuje, wybiore sie do argosa albo w katalogu moze cos bedzie o ich wymogach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ode mnie Napisano Styczeń 15, 2009 Tylko rachunku z potwierdzeniem adresu, ID i karty Visa. Po 2min bank poswiadcza, ze jestes wyplacalna i wszystko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach