Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotr40l

41-letni kawaler do wzięcia

Polecane posty

Gość Kasia123456
zajrzyj jutro jak bedziesz miec chwilke. Jest jeszcze pare rzeczy do przegadania. ja wracam do pisania mojej pracy (forum to takie zamiast , jak juz mi sie nie chce). Udanej randki :-) A najstarsza matka nie bedziesz na pewno.

Gość hellooooooo
sorry, dopiero co moglam sie uwolnic troche od obowiazkow.. descerada czy desperata, czy co tam jeszcze..! zyj kobieto wlasnym zyciem i przestan zapodawac swoja, wiejska miare, innym..! nie jestem masochistka, aby siebie unieszczesliwiac. jesli chcialabym wyjsc za maz, to zrobilabym to juz dawno. daruj mi pisanie na jalowe tematy, w ktorych fakt, ze nie jestem mezatka i jestem z tego powodu szczesliwa, jest faktem. nie mam zamiaru na temat rzeczy tak oczywistych wyklocac sie z jakas desperatka. jesli ty masz problem i twoje zycie to ciagle uganianie w poszukiwaniu meza, nie znaczy, ze i inni tak maja :-p Kasiu.. ucze w szkole jezykowej, ale jest to praca na zlecenie. mam lekcje z osobami, ktore wiaza swoja przyszlosc w pl, ludzie biznesu itp.. normalnie mam inna prace. robie tlumaczenia dla firmy, ktora wspolpracuje z podobna w pl.

fajnie, ja troche ucze prywatnie, bardzo to lubie. Ale zainteresowanie polskim tutaj jest niewielkie, etatu bym nie uzbierala, za to rosyjski bardzo modny.

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość gość
stary czym sie przejmujesz, ja 38 letnim kawalerem jestem, nigdy nie mialem kobiety w sensie jakiegokolwiek związku partnerskiego, ale bzykam rozne panie luksusowe od towarzysttwa tylko ze mnie na to stac, a ze jestem lysym blondynem, do tego chudym i dlugim bo jakies 196 m wzrostu a wiekszosc polek to niedorasta nawet do 160 cm, jestem sam bo jestem inny, znajdz sobie pasje, a zarobisz kasiorke to i bedziesz mial bzykanie i to nie z jakimis niskimi pasztetami ale naprawde z fajnymi rurami :)