Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Kto zna serial Córki Mcleoda?

Polecane posty

Gość Teleman
Ogladam ten serial od poczatku, fajne te farmerki zwlasza te najmlodsze ;) prawie zawsze ogladam z nagrania gdyz godzina emisji to szczyt glupoty. Czy w tvp pracuja debile? Czy nie zalezy im na ogladalnosci? Zeby jeszcze zawsze byl o tej samej godzinie np o 14 00. To programowanie czasu nagrania wykonal bym raz a nie kurfa codzien inaczej! Na debilizm nie ma rady...

Gość aleale
a co się stało z Fioną?

Gość
Fiona rozwiodła się z Aleksem, wyjechała na zawsze.

świetny serial, choć głupio się stało,że zmarła Claire... :( ale dopiero głupio będzie gdy skończy się ostatni sezon... :( :) niestety, teraz ludzie wolą Hannę Montanę, BrzudUlę czego nie trawię, gwiazdeczki Disneya itp. a Córki McLeoda to jakaś odmiana przynajmniej, coś o normalnych ludziach Córki McLeoda są THE BEST!!! :D

Gość
Którą postać najbardziej lubicie?:) Serial jest dobry, aktorzy pracowali dwanaście godzin, farma ze zwięrzetami jest prawdziwa, akcja dzieje się w stanie Wiktoria.

Gość jaka piosenka
jaka piosenka leciała na końcu dzisiejszego odcinka? wie ktoś?

Gość martuuus
uwielbiam ten serial!kiedys byl dla mnie tylko jakims wiejskim dziadostwem ale teraz kiedy tylko mam okazje zawsze chetnie obejrze,choc jak sie dluzszy czas nie oglada to czasem trudno sie polapac,ale to tylko swiadczy o tym ze nie przynudzaja i ciagle cos sie dzieje.

Gość w żałobie...
obejrzałam 208 odcinek i jestem załamana Alex ginie poprostu skandal powinni dać nobla producentowi tego serialu ,jest mistrzem w uśmiercaniu zajebistych bohaterów.Kiedy zginęła Cler karmilam moją kilku miesięczna córkę(piersią) tak sie przy tym zwyłam że poprostu myslalam że przestane ogladać ten film ,ale jakoś się podniosłam .Bogu dziękowałam że Tess i Nik wyjechali nie było mi to na ręke mało tego przjaciel Keit zapomniałam imienia też mieli sie ku sobie a tu ZONG a teraz Alex zginął oczywiście stos chusteczek poszedł tyle sie nabyli ze Stiwi też przestałabym oglądać ten film ale słyszałam że jest to juz ostatni sezon Bogu dzięki bo więcej tego filmu nie będe oglądać to nie zmienia faktu że jest mi bardzo bardzo smutno dziś, co oni jeszcze wymyśla .To nie fer że najpierw wciągają widzów do oglądania a potem wszyscy ci najlepsi giną . to nie sprawiediwe pogrążona w żałobie fanka!!!!!!!

Przyjaciel Kate miał na imię Rileey, ona miała nadzieję, że żyje, szukała, ona wyjechała, bo chciała pracować wybierając coś innego.

Gość Pheebs
Błagam was, patrzcie na pisownie imion... Większość z was w ogóle na to nie patrzy... Mi się ten serial cholernie podoba. Chociaż muszę przyznać, że stoczył się w ostatnich sezonach... wszystkich fajnych bohaterów uśmiercają... ;/ A szczególnie Riley'a i Alex'a... Dobrze, że Stevie jest. Tylko ona była w jednych ze starszych sezonów...

Gość agiii*
ile jeszcze odcinkow?powiem, szczerze ze tak czesto sie wzruszam na tym serialu chociazby przez muzyke jaka tam puszczaja ze jakos tak nie chcialabym sie z nimi tak nagle "rozstac" ;)

Gość a co sie stało z
a wiecie może co stało się z Becky? bo tego nie oglądałam i do tej pory nie wiem co sie z nią stało?

Gość a co sie stało z
tez uwielbiam ten serial ale ostatnio nie oglądałam. to co pamiętam to jak weterynarz( kobieta) zostawią Marcus'a. i to tyle. wydarzyło sie od tego czasu cos ciekawego? jakies nowe postacie?

Becky wyjechała ze swoim ukochanym, chciała gdzieś pracować. Rozmawia o tym z Claire, ta mówi, że ma prawo do szczęścia, do życia z kimś kogo kocha, żeby nie rezygnowała ze swoich planów.:)

Gość Pheebs
Ostatnie odcinki znowu są ciekawe ;] A dziś jest koniec! Ostatni odc.! A później zaczynają puszczać znów, tyle że od 4 sezonu :(

Gość Tesss
Uwielbiam ten serial ,nie rozumiem tylko dlaczego oni piszą ,że dziś jest ost.odcinek.Czy oni ,są normalni.Ciągła zmiana godziny i sezonów. Człowiek ,już nie wie nic ,może wy wiecie gdzie można obejrzeć dalsze odcinki serialu.I od jakiego sezonu zacząć ,proszę o pomoc. Jestem straszną fanką :)

Gość Pheebs
Bo właśnie dzisiaj był ostatni odc... =.= Później zaczynają od nowa, tyle że od 4 sezonu...

Gość Teleman
Szkoda ze serial sie skonczyl, wczoraj obejzalem ostatni odcinek ktory byl dosc smutny... Corki McLeoda to jeden z najbardziej wartosciowych seriali, ciekawe ze inne gnioty maja po 1000 i wiecej odcinkow... Dobrze ze przynajmniej mozemy sledzic dalsze losy ulubionych aktorek przez internet. Piosenki z serialu zapewne podbily serca wielu widzow, zamierzam zdobyc wszystkie ale latwe to nie bedzie. Drovers Run pozostanie w naszej pamieci na dlugo i oczywiscie beda powtorki...

Gość z prośbą
Mogłybyście napisać jak się skończył serial? Nie mogłam oglądnąć ostatniego odcinka i teraz nie wiem jak się skończył.

Gość Pheebs
Ben wyznaje Monique, że namiętność jest dla niego ważniejsza od obowiązków i dlatego zwiąże się z Jaz. Grace czuje, że Marcus nie zapomniał o Ingrid, postanawia zorganizować spotkanie. Zamierza wycofać się z życia Marcusa. Spłoszone zwierzęta niszczą sprzęty w posiadłości Crightona. Stevie, za podszeptem Moiry, jedzie na grób Aleksa. Obiecuje mu, że będzie sobie radzić z życiem. Gdy Charlotte znajduje jedną z zaginionych obrączek, Stevie ma wizję. ____ To opis ostatniego odcinka.

Gość z prośbą
Dziękuję Pheebs!

Gość Pheebs
Ależ nie ma za co ;] Opis pochodzi z naszego polskiego forum: http://www.corkimcleoda.oz.pl/ Serdecznie was tam wszystkich zapraszam jeśli uwielbiacie Córki Mcleoda! ;)

Gość z prośbą
Ależ jest! I fajne forum. nie wiedziałam, że takie istnieje.

Gość no właśnie a gdzie io z kim
mieszkała Charlotte, córka Claire? i o jakiej obrączce mowa,jaka wizja? szkoda ze juz koniec.

Gość córa//
co to sie stalo z tym filmem ? znowu żyją te osoby co juz zmarły? jakieś nowe odcinki czy co? wczoraj oglądałam i nic z tego nie rozumiem. :(