Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotkaaa2222222

jak byc szczesliwa bedac sama..bez faceta da sie?

Polecane posty

Gość stokrotkaaa2222222

Gość Linet2332
Tez sobie zadaje to pytanie

Gość chcaca siwe wprowadzic
obawiam sie ze chyba sie niestety nie da

Gość BettyBlue
trzeba umieć żyć w pojedynkę, tak naprawdę człowiek jest przez całe swoje życie sam: przyjaciele i miłość przychodza i odchodzą, nie można na nikim polegać, bo na ziemi nic nie trwa wiecznie, wszystko się rodzi i umiera...

Gość Powiem szczerze że
Hahah.. A mnie sie zajebiście spodobała ta wypowiedź :D Bomba! BettyBlue

Gość hellloł.
no, taka jest prawda. musisz kształtować siebie jako jednostkę wybitną i samowystarczalną w momentach, gdy wszystko inne zawiedzie. czyli: umiesz liczyć, licz na siebie, Twoje życie innych jebie. każdy z nas jest cholernym egoistą. chcemy kochać, więc kochamy. jeśli ktoś nie odwzajemnia naszego uczucia jesteśmy nieszczęsliwi, bo MY chcemy być kochani. lepiej kochać, dawać zainteresowanie nie oczekując nic w zamian. proponować innym spotkania i robić podarunki niż oczekiwać, że ktoś to odwzajemni. ja potrafię czerpać radość z dawania. kiedy na kogoś pozytywnie oddziałujesz i dajesz mu uśmiech i radość, to ta osoba chce z Tobą przebywać i zaczyna odwzajemniać gesty - spróbuj. :)

Gość dojrzała kobieta123
Niestety nie da się, przynajmniej ja tak nie potrafię. Bez faceta więdnę, jestem przygnębiona. W szczęśliwym związku rozkwitam

Gość cwierc wieku
Nie da sie, na dluzsza mete nie da sie byc szczesliwa bez milosci.

Witam :) Kłaniam sie nisko :) Wiejec optymizmu zalecam wszystkim życie w pojedynkę fakt nic wesołego . Znam to za dobrze . Pamiętajcie rok sie dopiero zaczyna niedługo wiosna wszystko sie zazieleni a nie jedno serduszko ze szczęscia będzie szalało :) Nie smutajcie sie . Uwierzcie w lepsze jutro :)

Gość dziewicaMax
no ba, co za pytanie!! bez faceta jeszcze lepiej! no ale to wszystko kwestia charakteru. jedni wiedną bez związku tak jak Ty, inni bez związku kwitną. I ja jestem jedną z tych drugich:)

Gość pierdołaka
a pierd.. jakies farmazony faceci to uje muje dzikie weze cieriepahahaha .. a tak powaznie to trzeba byc kobieta niezalezna i nie zdesperowana brakiem ..bo gdy sie jest zdesperowanym to sie bierze byle kogo a wtedy sie rodza chore sytuacje i zawody milosne

Przede wszystkim musisz nauczyc się bycia szczęśliwą sama z sobą, dopiero wtedy możesz miec udany związek. Bo jeśli będziesz uzależniała własne szczęście od faceta to marnie na tym wyjdziesz, a i rozczarowanie będzie wielkie. Facet nie wytrzyma presji (podświadomie narzucisz mu szereg wymagań, jeśli je spełni, będziesz zadowolona, jeśli nie, zaczniesz byc poirytowana...) uwierz mi, wiem co mówię... jeśli będziesz pewna siebie i będziesz czuła się dobrze sama z sobą to NIKT NIE ZROBI CI KRZYWDY.. nikt nie może miec wplywu na Twoje wlasne szczescie... Zapraszam na mojego bloga, borykalam sie z takim nastawieniem i wiele bliskich osob mi pomoglo...

Gość ///taka jedna///
Płaczącaperłami,ile masz lat?;)