Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinkka86

co się dzieje???pomocy

Polecane posty

Gość karinkka86

Dzisiaj czuje się jakbym nie była sobą, nie wiem jak opisać ten stan, mama mojego mężczyzny przechodzi dzisiaj zagranica bardzo powazne badania pod katem operacji, pojechala tam pociagiem w nocy, ja nie spalam cala noc, od rana jest mi słabo, ona miala tomografie i przy takim badaniu pije sie kontrast, aby bylo widac zmiany, ona zawsze po tym wymiotuje. Ja dzisiaj, oprocz tego, ze mi potwornie slabo, czuje sie dziwnie, takze wymiotuje, moze to niesmaczne ale zwrocilam caly obiad. nie moge sie skupic na nauce, w głowie mi dudni, mam łzy w oczach, dwa razy leciala mi krew z nosa. Skończyl mi się okres przedwczoraj, ja i moj chlopak nie spalismy pol nocy, on byl milczacy bo sie bardzo martwi o matke. Powiedzial mi wczoraj ze nic nie rozumiem, a ja od rana chodzic o wlasnych silach nie potrafie, robi mi sie ciemno przed oczami, na zmiane gorąco i zimno- mam dreszcze, co się ze mną dzieje? Liczę na poważne odpowiedzi, martwie się o siebie, wyszłam dzisiaj do sklepu i o malo co nie upadłam na środku ulicy...

Gość pipipi
karinka-stres moze zrobic z czlowieka "nieboszczyka:..... twoje objawy wskazuja w tej chwili na zestresowanie i zmęczenie. jak sie wyspisz powinno byc dobrze. mozliwe tez ,ze bierze cie infekcja.czasem piesci troche czlowieka zanim sie rozwinie. najgorszy wariant to nerwica lękowa...potworne dziadostwo.trzymam kciuki ,zeby to nie bylo to:( gdybys czula sie tak dalej odwiedz lekarza bo cie wymeczy paskuda😠 sama choruje na nerwice i mam wszystkie twoje objawy(i wiele innych..niestety)..... z malymi przerwami meczy mnie juz 3 lata moze wez jakies ziolowe tabletki na uspokojenie i idz spac? trzymaj sie