Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slaweks

Dziewictwo i Spóźniająca się miesiączka a dziecko...

Polecane posty

Gość slaweks

Witam Wszystkich! Mam Dziewczynę, spóźnia jej się miesiączka i jest dziewicą... Można Powiedzieć że zabawialiśmy się jakieś 14 dni temu (pieszczoty)... Nie wiem co więcej, jak powiedzieć... Hmm... Dziś minął 36 dzień i brak miesiączki... Pytanie to na razie takie czy dziewica może zajść w ciąże tak przez bieliznę? Może Głupie pytanie... ale obawiam się... Jak nic się nie zmieni to w sobotę będzie test... Ale chciałbym się coś na ten temat dowiedzieć...

Gość dziecko weź sie za lekcje
a nie za sex

Gość niedouczona młodzież
Wystarczy przeziębienie, podróż i zmiana klimatu, stres czy przesadne odchudzanie, żeby zatrzymać miesiączkowanie. A jak nie, to czekaj na trzech króli. :D

Gość caccc
no tak tylko wygladaj gwiazdki i trzech medrcow

Gość pierwsza piekniejsza
matko jak ty chcesz zajsc w ciaze przez bielizne?biologii w szkole nie miales?zreszta i tak wydaje mi sie ze to dziewczyna pisze bo jakie tu dokladne dni podaje minal 36 dzien ... dziecko ile masz lat?

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
up

Gość slaweks
Ojejciu... Bardzo Proszę... Ja Tylko Zadaje pytanie... Mam 20 lat I myślę że wszystko się może zdarzyć. Nie wiem, może kobiety nie mówią swoim partnerom o miesiączce ale ja wszystko wiem

Gość wredzioszka
pierwsza piekniejsza -- a Ty naucz sie czytac ze zrozumieniem, to pisze chłopak dziewicy a nie ta dziewczyna :O

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
wredzioszka to lepiej ty naucz sie czytac ze zrozumieniem o zgrozo

Gość slaweks
Boże... Jakie Czytanie Ze Zrozumieniem... Mówię Jestem Chłopakiem... Jeżeli Do Soboty nic się nie zmieni to będzie test...

Gość slaweks
Temat Można Zamknąć... Dziś w Nocy obudziła się z Bulem brzucha i ma okres... Dziękuję Wszystkim

Gość i ty masz 20 lat
20 lat i tak mało wiesz o seksie??? Poczytaj sobie tą stronę, proszę: www.nastolatek.pl szczególnie temat o antykoncepcji, pierwszym razie itp. oraz o tym jak się zachodzi w ciążę!