Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajćć

Dużo kupujecie na wyprzedażach ?

Polecane posty

Gość ajćć

ja osobiście głupieje ze szczęścia na nich ;D albo w outletach , a wy ?

ja też szaleje a co ostatnio fanego kpiłaś? i gdzie?

Gość ajćć
czego ja nie kupiłam :P kupiłam super skurzaną kurteczkę, taka ramoneskę, ponad 200 zł tańszą jeansy z 200 na 60 zł, kilka bluzek z minimum 30 % przeceną ;D a ty ?

Gość blackcat
przeceny 30% to żart :O ja kupuje tylko powyzej 50% - wtedy jest sens ;)

Gość lilii
ja kupilam w c&a spodnie i bluzke, moj chlopak kupil tam zajebista biala koszule, spodnie i sweter :) łacznie wydalismy ok 400zl

Kiedyś tak, za tysiaka można było się obłowić. Teraz gdy rzeczy są 10, 20 zł tańsze a skończone szmaty od biedy są przecenione na 30,40 % wychodzę ze sklepów zniesmaczona. I tak najlepsze rzeczy są nieprzecenione niestety. W tym roku przeceny są bardzo małe, ale ludzi jest tak samo dużo, także oni nie tracą. Ludzie jak tylko widzą napisać SALE, walą do sklepu drzwiami i oknami.

fakt przeceny takie w kit w tym roku ale zakupiłam bluzke firmy Solar jedną za 60 zł wcześniej kosztowała 169 i golfik za 9 ziko z 99 z tego golfiku mam najwiekszy ubaw ;)

Ja marynarkę w stylu punk, bardziej jak bolerko, ze skóry za 99 zł, przecenioną z 350, ale to wyjątek. Taka perełka. W porównaniu z tym co chociażby było w zeszłym roku, nie ma czego nawet porównywać :)

ja dzisiaj kupiłam marynarke za 39 zł. ze 129 w reserved i bluzke musztardową za 15 zł. :D

jak potrzebuję czegoś lub zwyczajnie mam troche kasy na zbyciu i coś mi się podoba. ale nie latam po wyprzedażach. jak sie przytrafi, to jest.

Gość do autorki tego topicu
Jeszcze sobie kup słownik ortograficzny. Zobacz, moze w ksiegarni tez są przeceny. Co z tego ze sie modnie ubierzesz jak nie potrafisz najbardziej banalnych słów napisac poprawnie. Dysleksja, wiem... :|

Gość ojej czepiasz sie
ża napisała skurzana ? może ma dysleksje ale czy to jest powód do wyśmiewania ? to tak jak śmiać się z okularników ze nie dowidzą, z głuchych że niedosłyszą i grubych czy chudych że żyja, pierdolnij się w łeb zanim sie wypowiesz pani czcigodna

Po mnie wczoraj rodzice dzwonili tak się zasiedziałam na wyprzedażach :O A kupiłam: -sweterek szaro-biały (gruby) w reserved za 39zł (z 99zł), -okulary mega duże brązowe też w reserved (zawsze takie chciałam, ale szkoda mi było 40zł) za 9zł :D:D -rurki Wrangler za 179zł z 289zł -2 sweterki Amisu w cenie jednego (każdy za 39zł) a na wakacyjnych wyprzedażach rurki Lee za 179zł też z 289zł :P prawda jest jednak taka, że oczy chcą, bo większości z tych rzeczy przed przeceną bym nie kupiła nigdy.

Gość gość
Ja najczęściej korzystam z obniżek cen obuwia i tak jak teraz kupuję buty zimowe na przyszły sezon. Moim zdaniem w tym wypadku różnica w cenie jest ogromna np. EMU 30% taniej. Ciuchy też kupuję, ale bez szaleństw.

Gość gość
Ja śledzę gazetki promocyjne

Gość gość
No ja też lubię śledzić gazetki promocyjne. Mam tę aplikacje - https://mojagazetka.com/ więc przed zakupami klik klik i wiem, gdzie po co iść. Ogólnie dużo promocji ma zawsze Biedronka i Kaufland - tam najlepiej robić zakupy ;)

Gość gość
Wszystko na dobrą sprawę zależy od potrzeb, też bez przesady aby kupować niemal wszytko co się nawinie na wyprzedażach. Ostatnio kupiłam sobie fajny płaszcz damski na www.zartex.pl