Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia93

przeklocie pepka

Polecane posty

Gość madzia93

Sluchajcie! ja sobie dzisiaj przebilam pepek sama! Moze podam dobre rady jak chcecie:D wiec wenfron trzeba kupic 2.2 mm pomaranczowy! Potem przemylam kolczyk perfumami! Wzielam ze 3 kostki lodu przylozylam do pepka i pare min potzrymalam potem trzeba naciagnac pepek i wbic igle potem wyjac tą igle i zostanie sam wenfron czy cos takiego i wlozyc kolczyk i trzymac a wenfor powoli wyciagac NAPRAWDE NIC MNIE NIE BOLALO!!! a na koncu przemyc woda utleniona!

Gość Panna Xxxx
Nie chce nic mowic, ale przemywanie pepka woda utleniona to jest malo odpowiedzialne, bo takie rzeczy przemywa sie spirytusem salicylowym albo specjalnym plynem, poniewaz woda utleniona rozpulchnia rane a przeciez jak przeklowamy pepek to chcemy zeby jak najszybciej sie nam to zagoilo. Nie krytykuje Cie ani nic, tylko mowie ze popelnilas maly blad ;)

Gość madzia93
jutro musze sobie kupic sol fiziologiczna

madzia a moze jednak takie rady zostawilabys dla siebie co? chcesz zeby sobie ktos krzywde zrobil? wykonalas zabieg niesterylnie, nieprofesjonalnie i jedyne czym sie w tej chwili z nami dzielisz to swoja glupota i brakiem odpowiedzialnosci :o i jest wenflon a nie wenfron :o

moja qmpela przebiła sobie sama(!!) uszy, nos i język(!!!) mówiła że nic nie bolało .....

Gość haha dobre
skąd sie takie tępe laski jak autorka biorą? :-D :-O

Gość chudziutkaa
ja mialam pępek przebijany w salonie, a potem sama przebijałam i przemywałam wodą utlenioną i spirytusej bo tak mi powiedziała babka:) mam go już ponad 4 lata i jestem bardzo zadowolona:)