Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pmddtka

prezerwatywa a przyjemnosc podczas stosunku??

Polecane posty

moze to troche glupio zabrzmi ale od samego poczatku kiedy zaczelam wspolzyc bralam tabletki antykoncepcyjne ostatnio zaczynam odczuwac szereg roznych skutkow ubocznych i stwierdzilismy ze przejdziemy na gumki No i tu jest moje pytanie jak to jest mozna czerpac przyjemnosc stosujac gumki Po latach korzystania z seksu mam jakie takie poczucie ze jak z gumka to tak jakby za kare :) Mozna sie do tego przyzwyczaic Mam poczucie ze z prezerwatywa wiekszosc pieszczot, sposobow jest niemozliwych gdyz sa za ryzykowne (chodzi mi np. w trakcie gry wstepnej poki co wydaje mi sie ze bede sie stresowala zeby mnie nei dotknal penisem bo jak juz bedzie podniecony to w tym plynie juz moze cos przeniesc:) ) czyli moje drogie/drodzy jak to jest??:)

Gość Gosix
Ja z moim chłopakiem używam od zawsze prezerwatyw (w dni płodne razem z globulkami),bo za bardzo boje sie tych wszystkich skutków ubocznych po tabletkach i uwierz mi,czerpiemy mimot o ogromną przyjemność z seksu:D ;) Poza tym prezerwatywy sa najróżniejsze,więc czasem może być nawet przyjemniej niż bez;) Co do zagrożenia podczas gry wstępnej,to wiadomo-trzeba na pewno bardziej uważać,albo np. założyć już podczas niej prezerwatywe jeżeli już będzie wystarczająco twardy:) Pozdrawiam i życze powodzenia:)

Gość ojojojojojjjjj
zgadzam się - nas już kilka lat niezawiodły - różnicy aż takiej nie czuć : raczej to różnica powiedziałabym psychiczna niż odczuwanie fizyczne, pozatrym są różnorakie prezerwatywy prążkowane czy z wypustkami które dodatkowo stymulują.. pozatym jest taki plus że nic się potem ze mnie niewylewa hihi bo mój facet jest dosyć obfity i krępujące były te chusteczki zaraz po i wycieranie się itd hihi

Gość kami6
ja tez chce zucic tabletki bo tyje po nich a pozatym mam juz dosc,i bedziemy urzywac prezerwatywy,troche sie boje zeby niezawiodla.moj maz ma duzy czlonek ,jakie mam wybrac gumki ,zreby w trakcie niepekla

Gość ojojojojojjjjj
nieużywaj jakichś tanich z biedronki itd tylko durexy czy unimil a powinno być ok - my przez 5 lat z durexami i żadnej wpadki typu pęknięcie, znusnięci itd i oczywiście żadnej ciąży :)

Gość jhfjafyajv
Witam, ja też palnuję rozpocząć przygodę z gumkami, po 3 latach zażywania tabletek po których moje libido padło na pysk, przetłuszczały mi się włosy i w ogóle, ale mam pewne obawy co do skuteczności tej metody antykoncepcji...boję się właśnie tych wszystkich pękań itd. Kupiliśmy jakieś gumki na początek, nie są to unimile i durexy ale zobaczymy - jak się nie sprawdzą to spróbujemy innych. Mam nadzieję że nie wydarzy się nic przykrego i że nie będę czuła jakiejś większej różnicy. A co do wyciekania to zgadzam się - to było okropne....