Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blubell

czy osoby o udanym życiu seksualnym

Polecane posty

Gość blubell

jakoś szczególnie dbają o siebie?? zawsze wyglądają perfekcyjnie przy partnerze-żeby go podniecić??

Gość kachammm18
nie :) moj chlopak to zawsze ma ochote sie ze mna kochac nieraz sie mu az dziwie :)

Gość blubell
zawsze?nawet jak jesteś nieumalowana,ubrana byle jak

Gość kachammm18
blubell-tak on u mnie makijazu nie lubi woli gdy jestem bez ..chociaz wiem ze wygladam w tedy mniej atrakcyjnie.. no nieraz sie zdazalo ze bylam w jakis sfetrach porozciaganych dresach a i tak caly czas mi mowil ze ma na mnie ochote;)

Gość kachammm18
blubell-a czego sie pytasz?

przede wszystkim umyta i wydepilowana (nogi, krok, paszki) obowiazkowo balsam i perfumy. i jakies fajne majtaski (na szczescie mam tylko fajne, zadne bazary, czy welniane itp.) w staniku do lozka mam zakaz, nawet jak nie bedzie seksu:D

Gość blubell
jak Ci nie pasuje moje pytanie to nie odpowiadaj!! kachammm18-pytam bo mój nie ma ochoty zbyt często na seks a mieszkamy razem i często widzi mnie w różnych sytuacjach,wiadomo jak sie czasem wygląda i myśle że może to jest przyczyną-że może powinnam sie bardziej starać no sama już nie wiem a długo jesteście ze sobą?mieszkacie razem?

Gość kachammm18
no my jestesmy juz 2,5 roku :) wiesz co chyba tu raczej chodzi o temperament twojego chlopaka bo ja to czasem mam dosc ciagle mu mało sexu najczesciej z tego powodu sa miedzy nami klutnie:o ..no my sie widzimy codziennie ale nie mamy wspolnego domu choc czasem po mieszkujemy przezpare tyg.

Gość kachammm18
a ty ile jestes ze swoim?

Gość blubell
3 lata i nie wiem już co mam robic.. no bo co dalej będzie-seks raz na miesiąc...??

blubell ja nie wiem, chyba cos z Twoim facetem nie tak. ja z moim jestem prawie 4 miezkam 3 z hakiem a seks jest przynajmniej 5x na tydzien, no chyba, ze sa ,,ciche dni\'\' i tez nawet czesto widzi mnie z tlustymi wlosami, w dresach i jego starej bluzie (jak mam okres, to tak jest)

Gość blubell
to co mi radzisz??? ja już nie wiem co robic szukam przyczyny we wszystkim chyba zaczne chodzic do łóżka w pełnym makijażu

Gość kachammm18
blubell-o kurde raz na miesiac ;o no jabym nie dala rady z kims takim byc .moj chlopak troche przesadza bo nieraz chce z 3 razy dziennie :o i sie na niego wkurwiam .... a przed tym co raem zamieszkaliscie ile razy chcial sie kochac?

Gość kachammm18
bo wiesz jesli on nigdy sie z toba czesto nie kochal to nie licz na to ze cos sie zmieni....

Gość blubell
kiedyś był cały czas napalony nie wiem-może zbrzydłam, może nie potrafie o siebie dbać no nie wiem już sama co myślleć nie jest raz na miesiac ale jak tak dalej pójdzie to będzie

Gość kachammm18
blubell-hmm.. a rozmawialas o tym z nim? moze jest przemeczony praca ,obowiazkami a moze zwyczajnie cos sie miedzy wami wypalilo albo powialo nuda w lozku sprobuj z nim pogadac czego mu brakuje w sexie z toba.............

Gość kachammm18
a bardzo sie zaniedbalas?

Gość blubell
nie wiem sama tzn zawsze sie maluje itp.ale w domu w dresie,czysta zawsze jestem i wydepilowana

Gość blubell
ale może powinnam zawsze w seksownej bieliźnie śmigać..

nie o bielizne chodzi. moze to jest ten typ faceta, ktory mysi, ze jak juz ma babe w domu, to sesu jestmniej , bo jemu sie nudzisz? nie wiem, moj facet czesciej chcial sie kochac, jak sie juz wprowadzilam. teraz moze mnij sie kochamy, ale nadal jest to 5/6x na tydz.