Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda1111

czy to może być ciąża ??

Polecane posty

Gość mloda1111

Witam, pisze z takim problemem, a mianowicie w pazdzierniku lekarz mi wypisal tabletki anty bralam je przez miesiac czyli do listopada po tym mialam jeden okres i zaraz po nim przestalam brac tabletki nastepny okres jak normalnie mialam po 34 dniach i teraz jakies 7 dni temu powinnam dostac nastepny alego niestety nie ma. Fakt czesto mialam nieregularny okres, ale to dziwne poniewaz juz 2 tyg temu mialam bol podbrzusia przez chwilke, obecnie bola mnie piersi i mam bole podbrzusia jak przed okresem, ale go ciagle nie ma. Czytalam ze jednym z objawow jest suchosc w ustach i chcac nie chcac zaobserwowalam ze czesto mam sucho w ustach ale mozliwe ze to przez powietrze w domu hmm siku czesto mi sie chce ale mam nadzerke i nie dawno mialam zapalenie jajnikow i wtedy tez bardzo czesto oddawalam mocz. Czy mozliwe ze to ciąża czy może bardziej to po tabletkach?? niech mi ktos doradzi i powie jakie sa objawy takie bardzo mocno wskazujace na ciaze. Pozdrawiam

Gość pytaneczkooooo
a skąd my to mamy wiedzieć, czy jesteś w ciązy??? nawet nie napisałaćz czy i kiedy się sexiłaś oraz czy i jak się zabezpieczałaś jak przestałaś brać tabletki... :O objawy ciązy są tak przeróżne że Ciężko wymienić te "typowe" zwłaszcza na początku, bo potem to już wszystko staje się jasne ;)takie objawy jak suchość w gardle to żadne objawy bo równie dobrze to może być od powietrza, jak sama piszesz a inne tego typy sprawy mogą być związane z drobnym przeziębieniem nawet :O zrób test, iddź do gina albo wróżki ;) a nie nas pytasz....

Obiawy są różne.Najprościej kup test i go zrób bedziesz miala odpowiedź

Gość mloda1111
zdaje mi sie droga kolezanko, ze forum jest wlasnie po to zeby pytac innych co sadza na dany temat a skoro nie masz ochoty odpowiadac albo piszesz "a skad mamy to wiedziec" to nie wchodz i nie odpowaidaj bo nie takiej pomocy oczekuja osoby piszace na forum