Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka00008

Buty na wesele. Doradźcie

Polecane posty

Gość Majka00008

Dziewczyny mam pytanie do tych, które ślub i wesele mają już za sobą. Mam śliczne buciki na niezbyt wysokim obcasie, ale jednak ten obcas jest. Czuję się w nim bardzo dobrze, ale że przez większość życia na moich stopach siedziały buty sportowe to nieprzyzywczajona jestem jednak do takich bucików. Na obcasie zakładałam okazjonalnie na jakąś uroczystość, ale dwie godziny to chyba każdy wytrzyma. Na wesela nie przejmowałam się zbytnio nogi mnie bolały to siadałam, zdjemowalam pod stołem. Al;e na swoim weselu co zrobić? Na parkiecie powinnam być raczej cały czas. Tańców nie powinnam odmawiać z powodu zmęczenia. Musze jakoś wytrwać całą noc. dziewcyzny wypada zmienić mi już tak np. w polowie wesela buty na wygodniejsze plaske czy w oogle zdjac. Sukienke mam naprawde dlugo mogloybyc nie widac chociaz calkowicie bym tego nie ukryla. Wypada czy nie wypada? bo calego wesela nie dam rady wiem to napewno. słucham:)

Gość evvvunia
pewnie ze wypada!!! ja tez mam zamiar na swoje wesele zalozyc jakies sliczne biale wygodne balerinki. i tak ich nie widac a wiem ze bede sie czuła jakk na boso!