Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zoyraa

oliwka bambino na włosy

Polecane posty

Witam mam suche włosy w domu dysponuję oliwkąb bambino i pomyślałam, że nałożę jej trochę na włosy . Myślicie, że trochę to pomoże ??? Robił tak już ktoś

napewno włosy beda bardzooo tłuste i bedzie trzeba myc włosy z 5x. lepiej robic miksture z olejka rycynowego, nafty kosmetycznej i żółtka po 3-4 łyżki olejka i nafty i żółtko najlepiej dodać jeszcze troche szamponu albo odżywki do wosów i wymieszac na wlosy i tak 10-15 min trzymac potem umyć włosy:) pomaga!

Dobra maseczka jest z nafty kosmetycznej zółtka z jajka i cytryny. 2 łyżki nafry kosmetycznej 1/2 zółtka z jajka sok z pół cytryny

im dłużej trzymasz tym lepsze efekty ...:) A i nie zapomnij kupic sobie najtanszego duzego szmaponu... bo po tym głowe bedziesz musiała myc z 10 razy! A jak juz to spłuczesz to umyj sobie codziennym szamponem

Gość kasiakopterkaaa6453
niewiem czemu maja byc b tluste. ja uzywam oliwki johnosona np na noc i rano myje raz pozadnie, czasem 2 i wlosy sa piekne:)

Gość kasiakopterkaaa6453
i czasem dodaje odzywke do wlosów:)

Gość jem qpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oliwka bambino zawiera parafinę i nie powinno się jej nakładać na włosy

Gość gość
Nie trzeba myc 10 razy!!!! ja używam tej oliwki i myje wlosy szamponem bez sls dla dzieci i bardzo ladnie zmywa oliwke :) naprawde nie trzeba myc tego 10 razy