Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enrike

Pytanko do dziewczyn po 30-tce

Polecane posty

Gość Enrike

Jak oceniacie rozwój swojego życia erotycznego wraz z wiekiem? Chodzi o to jak było mając 20lat jak 25 a jak później. W jakim okresie jest największy rozkwit i czy po 30tce to już tylko do trumny???? Być może banalne pytanie ale mam wrażenie że z wiekiem przemija Wam trochę energia... choć mam nadzieje że się mylę.

Gość Ja mam 21 lat
I moje życie erotyczne stoi w miejscu :classic_cool:

Gość mylisz się słonko
mam 33 lata i jest coraz lepiej

Gość Ja mam 21 lat
Zgadzam się z Panią powyżej - kobietki nabierają z wiekiem;)

Gość mylisz się słonko
a ten rok obfituje w nowe, niespotykane dotąd megauniesienia :) Dodam, że ze starym ale jarym tym samym mężem... wiem, że nienowoczesnie i wstyd, ale seks nabrał nowego smaku, Moja refleksja w związku z tym: nie warto slizgać isę po powierzchni, warto ciągle szukać, pogłębiać, sprawdzać. Seksualność się rozwija, jak inne sfery naszego zycia, jeśli o nią dbamy

Gość ja to
czuje sie coraz bardziej atrakcyjna coraz lepiej znam swoje ciało i mam wieksze powodzenie niz przed 30tką ;) albo bardziej jestem tego swiadoma :)

Gość kologlowy
tylko jak rozwijac swoja seksualnosc, jak tu mija rok malzenstwa i ciagle slysze to samo marudzenie- tak nie, tak zle, bo mamusia przyjdzie

Pseudo-naukowe badania określiły wiek 34 lat jako najlepszy dla seksualnej aktywności kobiet. :P Był artykuł na Pardonie :D

Gość ja to
kuuurcze nie moge go zmarnowac :P

Gość Enrike
dzięki za odpowiedzi a piszę z doświadczenia ponieważ jestem zaniepokojony :-). Z moją werwą jest wszystko w [porządku. Przygód nie szukam bo mam stałą partnerkę ale jak napisałem coś nie tak po tej 30tce...