Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sascurka

jak wam się podoba ta suknia ?

Polecane posty

Gość zołzaaaa
szczerze nie bardzo nie w moim guscie

Gość jogurcik98
zajebista na cywilny :P

Gość wawea
Tylko jeśli jesteś b. drobna z małym biustem.

Gość sascurka
z małym biustem? no chyba akurat przy tej sukni trzeba mieć co pokazać :)

Gość mminka
mnie się nie podoba. Nie wiem co teraz jest modne, ale mi nie podobają się suknie wąskie na biodrach;/ pzoatym ten czarny pasek?

Gość mminka
nie czarny fiolet teraz powiekszylam, ale wszystko jedno nie podoba mi sie

Gość sascurka
nie czarny tylko granatowy. I można sobie dobrać inny kolor np. tak żeby pasował do bukietu

Gość mminka
Okej.. ale nie skupiajmy się na tym paseczku w końcu to dodatek tylko. Ogólnie taka piórzasta mi się wydaje i to zweżenia na biodrach. W moim mniemaniu suknia powinna być na dole rozlorzysta. Eh taka sobie ja wymarzylam:) Pytasz o zd. ja mowie mi sie nie podoba;) a masz inne propozycje?

Gość inek
bardzo ładna

Gość sascurka
aha zapomniałam napisać że ona jest w kształcie literki A, tylko ta modelka jakoś dziwnie stoi i wydaje się zwężana na dole. Wybrałam tą bo jest inna, dobrze na mnie leży, ładnie wyszczupla. Na zdjęciu nie widać pleców, a są naprawdę fajne - ramiączka się krzyzują , są przeplecione jedno przez drugie.

Gość łoj łoj
ta z tym spiętrzonym dołem paskudna, ta druga możliwsza na upalne lato jak znalazł plażówka...

Gość gttt
gdyby te nie pióra, to byłaby fajna

Gość a mnie podoba
się bardzo - oryginalne, inna, na ty forum większość sukien jest podobna i oklepana - a Ty stawiasz na indywidulaność i super.

Gość sascurka
dzięki :) nie chcę wyglądać jak standardowa Panna młoda, a poza tym dobrze się czuję w tej sukni. Po 1,5 godz. przymiarek założyłam ją i aż mi się buzia uśmiechnęła :)

Gość gazetowa
Dziewczyno ważne co Tobie się podoba, każdy ma inny gust. Jeśli dobrze na Tobie leży i dobrze się w niej czujesz to kupuj.

Gość joooooo
sacruska moze juz jestes po slubie i sprzedajesz sukienke?? :) ja jestem chora na jej punkcie a tutaj gdzie mieszkam nie moge jej kupic i pozostaje szukanie z drugiej reki a jeszcze nigdzie nie widzialam gdzie by ktos sprzedawal :( moze pomozecie dziewczyny?? pozdrawiam

Gość joooooo
sacruska licze na to , ze jeszcze wejdziesz na to forum i odezwiesz sie do mnie :)

Gość dorotka1709
cześć tak się składa, że ja też kupiłam tą sukienke, ślub mam 22.08.2009, a potem ją sprzedaję. Mój rozmiar to 34. Więc jeżeli jesteś zainteresowana to możesz pisać na adres dorotka1709@o2.pl

Gość joooooo
Dorotka kurcze normalnie juz mialam skasowac ten temat z ulubionyc a tutaj taka niespodzianka :) i to jeszcze w moje urodzinki napisalas hehe moze to jakis znak??, napisalam maila juz pozdrawiam

Gość katarzynka_mala
Dorotka ja także choruję na punkcie tej sukni, czy możesz powiedzieć (jeśli nie jest to zbyt niedyskretne pytanie) ile ona kosztuje w salonie? Bo w moim mieście nie można jej dostać i bym musiała dojechać do salonu do innego miasta a jakby na miejscu się okazało że kosztuje niesamowicie dużo to szkoda mojego jechania. Z góry dziękuję za odpowiedz:)