Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trele morele i pomarańcze

Jak to jest, że faceci tylko o mnie marzą, ale nic w tym kierunku nie robią?

Polecane posty

Hmmm... Nie wiem, koledzy z uczelni, tylko patrzą. Kolega, któremu się podobam, po tym jak mu powiedziałam, że na sylwestra z nim nie pojade (miałam plany, a nie znałam go wtedy zbyt dobrze) nic dalej nie robi, żeby się spotkać i poznać lepiej. Powyrzucałam z kontaktów na nk różnych, z którymi kręciłam, ale na nich to w ogóle nie podziałało. Czy ja robię coś źle, że faceci nie dzwonią w kółko, nie piszą, nie zawracają głowy, tylko dają mi wolną rękę, żebym to ja musiała się na początku starać? Co jest grane?

Gość
Łahahahaha. Księżniczko, nie każdy ma ochotę robić z siebie podnużek dla Jej hehe-Wysokości... Ktoś Cię poprosił, odmówiłaś, to sobie darował. Czego się spodziewasz?

Gość kolejna ksiezniczka
:o

Ale przecież wiadomo, że facet powinien się na początku starać o mnie i pokazywać, że mu bardzo zależy?

No bo się gapią maślanymi oczami :P

Hehehe, co, ja mam do nich w kółko pisać i się kręcić wokół nich? Tak ? :D

autorko ja mam to samo co Ty:) a księżniczka nie jestem:-P Potrafie zabiegac o faceta jak mi naprawde zalezy:-P

Gość kolejna ksiezniczka
"Ale przecież wiadomo, że facet powinien się na początku starać o mnie i pokazywać, że mu bardzo zależy?" ma zalezec na kobiecie, ktorej prawie nie zna? starac sie mozna o swoją kobiete, a nie o obcą. poza tym, odmowilas mu, oczekujesz, ze ciagle bedzie zabiegal? nie jestes jedyna kobieta na tym swiecie.

Hmmm. Nie wiem dalej, o co w tym wszystkim chodzi.

Gupole jesteście, ale rady :D

"Ja się gapię maślanymi oczami jak mi się lać chce, ale to nie ma związku z marzeniami" no własnie, lepiej bym nie oddała dwuznaczności zwrotu "gapić się maslanymi oczami" ;)

Czy ja robię coś źle, że faceci nie dzwonią w kółko, nie piszą, nie zawracają głowy, tylko dają mi wolną rękę, żebym to ja musiała się na początku starać? jak sie ma paraliz mózgu :P to niestety tak jest :D ze kolesie cie olewaja :D

Gość lalalababy
Hmm.. może po prostu onieśmielasz płeć przeciwną swoją urodą a co do tego kolegi z pracy to może zraniłaś jego mega wielkie ego ;D

Rety, o co wam chodzi, że musicie tylko po mnie jechać. Trochę nie wiem co robić, żeby faceci się wokół mnie kręcili...

Gość
ladaco => już dawno po śniadaniu :P trele morele i pomarańcze => chłopaki po prostu szybko się przekonują o rażących a nieakceptowalnych wadach Twojego charakteru... :o Też bym sobie taką szybko darował. 🖐️

naprawde, nie wiem, skąd u kobiet takie teorie, żeby obojętność mężczyzn interpretować jako "nadmierny zachwyt, który jest tak wielki, że wręcz onieśmiela, wywołując ... brak reakcji" :D no skąd to się bierze? :D :D :D

Jakie brakie charakteru, buahaha, nie znacie mnie.

Gość
klaudka 27 => ano właśnie, skąd? W słup soli to się kobieta zamieniła :P

Zamiast po mnie jechac, moglibyście doradzić, co zrobić.

Gość kz
"Zamiast po mnie jechac, moglibyście doradzić, co zrobić." zachowuj sie jak normalna dziewczyna/kobieta.

Gość kradniesz tory
Ej weźcie wyluzujcie bo nie znacie tych osób które się tutaj wypowiadają a stwierdzacie że nie mają ciekawej osobowości.... proszę darujcie sobie xD

Gość
trele morele i pomarańcze => Ależ właśnie pokazujesz się nam z najlepszej strony kochanie :P Jak to powiedział Vatzlavik (czy Chomsky) "Nie można nie komunikować" :P A twoje posty droga autorko to wręcz informatyczna autostrada, jesli idzie o wiedzę o tobie :D

Heh...

To jaka jestem, a to co sobie myślę w środku czasem, to dwie inne sprawy :/ No nie myślałam, że wyśmiejecie mnie, czasem zdarza się wam dawać jakieś sensowne rady.

Gość
Taaaak, umysł zbiorowy kafeterii już tak ma :P

\"Kolega, któremu się podobam, po tym jak mu powiedziałam, że na sylwestra z nim nie pojade (miałam plany, a nie znałam go wtedy zbyt dobrze) nic dalej nie robi, żeby się spotkać i poznać lepiej\" autorko - nie trzeba Cie znac, by po takim zdaniu uznać za kompletną zmanierowaną kretynke... Każdy przecietny szympans wie, że gdy sie kogos raz spławi, to o ile nie jest obsesyjnym desperatem, daje sobie spokój... Ty tego nie wiesz.. Wnioski wyciągnij sama... Ludzie napisali Ci gdzie leży problem... A Ty nadal chcesz porad... Czekasz, az jakas dobra dusza napisze Ci że \"faceci są beznadziejni, nie ma teraz ptrawdziwych mężczyzn, ktorzy potrafią 78 lat starać sie o ukochaną\"... po czym przeczytasz te fraze, lub inną tego typu i zadowolona stwierdzisz -\"wreszcie ktoś mądry odpowiedział, przeciez ja jestem zajebista, a tylko cały świat tego nie dostrzega\" tak wiec skoncz ten temat, bo nie chcesz rozwiazac swego problemu

No sory, ale ja tego chłopaka widziałam raz na imprezie, kiedy byłam jeszcze z innym. Potem, gdy już się rozstaliśmy, powiedziałam koleżance ktorej jest przyjacielem, że co tam u niego.... Jak się o tym dowiedział, to właśnie zadzwonił, zapytał co z sylwestrem. Nie znałam go, jak mogłam pojechać:/

"Nie znałam go, jak mogłam pojechać:/" zdarza się, ale mogłaś po sylwestrze wykazać inicjatywę, a nie czekac aż drugi raz on zacznie działać widocznia az tak bardzo o Tobie jednak nie marzył :P