Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienie spod łózka

facet kaze mi schudnac

Polecane posty

Gość cienie spod łózka

Od dziecka byłam na dietach, jako nastolatka głodziłam się i wymęczałam, a teraz w końcu siebie zaakceptowałam. Nigdy nie będę bardzo chuda, bo nawet jeśli schudnę, aby zatrzymać wagę będę musiała jesc mniej od ptaszka, wszystko dokładnie wyliczać i się bardzo pilnować. A po co skoro jedzenie poprawia jakosc zycia?:D Waże ok 60kg/165cm wzrostu, ale mimo takiej wagi nie mam złej sylwetki - mam ładne piersi, ramiona i brzuch, tylko tyłek i uda troche za duze. Jestem z moim chłopakiem 7miesiecy. Na poczatku za mną latał, wariował na moim punkcie, teraz dał mi do zrozumienia, ze powinnam schudnac, bo mało go podniecam,mimo, że waze tyle samo co na poczatku znajomosci:O Faceci sie za mną oglądają, zaczepiaja o numery, a tego nie podniecam:O

Gość zostaw...
...dupka.

Gość bonittka
Zostaw kretyna:O

Gość awe1
Zgadzam się z przedmówcą :)

Gość alison11
a ja bym mu powiedziała bye bye:D

Gość czarnula210
powiem Ci,że to normalne zachowanie faceta, przeciez dalej mu sie podobasz, a tak będziesz bardziej pociągająca i... prawdziwa laska dla niego

Gość cienie spod łózka
pewnie, ze bym go rzuciła...gdybym nie kochała:O

Gość kopnij go qw tyłek
i tyle na ten temat , ważne że ty sama ze soba się dobrze czujesz i nie pozwól żeby jakis chłoptaś wpędzał Cię w kompleksy

Gość cienie spod łózka
chłopak z ferajny - nie rozróniasz bycia na ciagłej, regorystycznej diecie od normalnego jedzenia?:O >> powiedz mu, że jak bedzie miał super klate i sterczace cycki Skąd wiesz, że nie ma? klate ma fajną, ale ma inne defekty, o których ja mu nie mówię:O

Gość delmonico
powiedz mu za jakiś że trochę schudłaś, tylko konkretnie - np. dwa kilo (ale nie przesadź). Uwierz, siła preswazji działa cuda! Zwłaszcza na facetów ;), trzeba ją tylko umiejętnie stosować.

>> ważne że ty sama ze soba się dobrze czujesz Tak tak, grubas zawsze znajdzie usprawiedliwienie dla swojego obżarstwa i kalectwa. I dopóki nie dostanie kopa w dupe w postaci rzucenia przez chłopaka, dopóty nie zmądrzeje :o

60 kilo przy 165 cm wzrostu to normalna waga (BMI masz 22 a za ideał uważa się BMI 21 :) )

Gość siksa12
To Ty masz się dobrze czuc we własnym ciele i jeśli tak jest to niczego nie zmieniaj . A Twój chłopak to dupek . Jeśli Ty miałabyś coś zmienić ze względu na niego to niech on zmieni coś w swoim wyglądzie dla Ciebie , może jest zbyt wątły niech nabierze np. masy mięśniowej :)

Ma zapewne to co przeciętny Polak. Cycki plus brzuch, zakola i wymagania odwrotnie proporcjonalne do własnej aparycji. Przeważnie tacy panowie mają największe zastrzeżenia do płci przeciwnej, jakby chcieli się zemścić za fakt, że matka natura nie obeszła się z nimi łaskawie. Niestety zobaczyć przystojnego, zadbanego faceta to rzadkość. Zobaczyć ładną, zadbaną kobietę, to norma. Do autorki: Typowa kafeteryjna rada: rzuć go. Żeby być zadbanym nie zawsze trzeba mieć talię osy i 90 cm w biodrach, ponieważ każdy ma inną budowę i nie każdemu jest dobrze w wadze 40 kg. A twoja jest całkiem w porządku.

Gość cienie spod łózka
Tak tak, grubas zawsze znajdzie usprawiedliwienie dla swojego obżarstwa i kalectwa. I dopóki nie dostanie kopa w d**e w postaci rzucenia przez chłopaka, dopóty nie zmądrzeje ty chyba nie wiesz co to oznacza słowo grubas:O gdybym nim była chyba nie miałabym takiego powodzenia jakie mam. moj ex (z którym zresztą ja zerwałam, a nie odwrotnie) uwielbiał mnie, moje ciało również. sarah - chyba tak zrobie...tylko ja go kocham, ze wszystkimi jego wadami:O

moja żona ma podobne parametry i jeśli facet każe ci schudnąć to znaczy, że na głowę upadł i napatrzył się na szkieletorki tv fashion. A kobieta musi mieć czym oddychać i czymś piardnąć.

Chłopak z ferajny 50 kg przy takim wzroście to już nie dowaga (a ile ty ważysz i ile masz wzrostu policz sobie swoje BMI) Do autorki tematu skoro mu się nie podobasz taka jaka jesteś to niech sobie znajdzie inną

Ale skąd wy wiecie jak wygląda. Są osoby, którym kilogramy tak się ładnie rozkładają, że nikt by prawidłowo nie oszacował ich wagi patrząc tylko na ich figurę. Niejednokrotnie od grubasów wyzywane są przez swoich facetów kobiety naprawdę szczupłe, a te grube naprawdę mają przy boku taką połowę, która by nawet słowem nie pisnęła na temat ich tyłka czy brzucha. Bo im się to podoba. Gusta są różne. Problem ma ten facet, nie dziewczyna.

Zresztą tak wyglądała jak ją poznał. Jak mu się nie podobała mógł wybrać inną. Widocznie niespecjalnie mógł...

gdybyś ważyła 50 kg jak cię poznał i przytyła do 60 miałby prawo marudzić ale tak...? niech się w jajca pocałuje , olej go ..... widocznie jest z gatunku \"tych co im wiecznie coś nie pasuje\" :D :D nawet jak schudniesz coś innego wymyśli :p Chłopcze z ferajny- niebywałe są fora internetowe i faceci na nich przesiadujący, tylko tu macie wagi w oczach :D

Gość awe1
Do chłopaka z ferajny - jak mu się nie podoba taka jaka jest ( zwłaszcza ,że już taka była , gdy ją poznał ) ,niech znajdzie taką ,która mu odpowiada .Tylko , czy ta 'wymarzona " będzie Go chciała ?