Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienie spod łózka

facet kaze mi schudnac

Polecane posty

14:53 [zgłoś do usunięcia] Chłopak z ferajny >> A po co skoro jedzenie poprawia jakosc zycia? Nie każda musi też mieć faceta i nim się cieszyć. Wolisz żarcie, to żryj dalej moj drogi facet to nie jest 7 cud swiata jak sie niektorym samcom wydaje i nikt sie o was zabijac nie bedzie:o🖐️:classic_cool:

przypomniało mi sie cos :D oststnio gadalam z pewnym facetem i opowiadal mi ze jego ex była bardzo podobna z figury do Dody :D i tylko takie kobiety lubi... do tego dobrze ubrane i zadbane. Pomyslalam sobie, że pewnie jakis przystojniak, dobrze zbudowany i zadbany... jak zobaczylam zdjecie to okazlao sie ze facet może z 170cm, chude to takie że aż zal do tego łysiejacy i świnski blondyn w butach z epoki mojego ojca:D i stwierdziłam że im brzydzszy facet tym wieksze wymogi:O

Gość ja pikole
Oj, dajecie się prowokować jakimś chłopakom z ferajny czy Jarkom... przecież oni w życiu dziewczyny gołej na oczy nie widzieli, siedzą tu i turlają dropsy :o A wy się dajecie sprowokować... ja mam ten sam wzrost i tę samą wagę, latają za mną aż się opędzić nie mogę... po jednej takiej uwadze, by przestał być moim chłopakiem :o to dopiero początek, ten typ tak ma i jak schudniesz zacznie się przyczepiać do czegoś innego... po prostu pod beretem ma nie teges... jak mu się podobają chudsze a startuje do takiej, potem chce żeby schudła :o

Gość ja pikole
Chłopak z ferajny - jeszcze sobie nie zapuściłeś redtuba? coś taki sfrustrowany? potrzep sobie pod jakiego jpega to ci przejdzie :classic_cool:

Gość fatoom
>> facet to nie jest 7 cud swiata jak sie niektorym samcom wydaje Hehe dobre! Mi też facet kiedyś radził schudnąć (55 kg/170 cm). Ale ostatecznie stwierdził, że skoro się z tym dobrze czuję, to może być :D

>> coś taki sfrustrowany? Sfrustrowane to są tłuste pasztety wypłakujące się, że nikt nie chce na nie spojrzeć :D Ale żryjcie dalej, zobaczymy kto na końcu będzie śmiał się ostatni :)

kiedyś siedziałam z pewnym facetem w domu było juz po 21 i pytam go czy moze ma ochote cos zjesc bbo ja o tej godz. nie jem ale chetnie mu zrobie cos jesli chce, a on: i dobrze nie mozesz duzo jesc! a waże 54 kg :O

Gość gsgdsgsdgsd
waze 58kg, a wzrost 168cm... moj chlop marudzi ze moglabym wazyc mniej, i fakt tez chce zrzucic troche, ale nie dla niego tylko dla siebie!... autorko jesli chcesz schudnac to tylko i wylacznie Twoja sprawa, jesli facet na problem to niech sobie go ma dalej...w koncu idzie o Ciebie i Twoje cialo, wiec sama decyduj :)

Gość ja pikole
Jarek pędz na budowe tarmosić cegiełki, bo bez kasy kulawy pies cie nie obsika :classic_cool: internetowi nałogowi onanizatorzy :)

Gość gsgdsgsdgsd
Jarek desperacie wyjdz do ludzi...poznaj kogos to i w glowce sie przejasni... ;)

Gość nie ma co wychodzić do ludzi
ktoś kto wygląda niewyjściowo i do tego nosi cegły na budowie 🖐️

Gość awe1
Oj ,Jarek -jak na prowokatora jesteś wyjątkowo nijaki i nudny :D Popracuj nad sobą albo zmień tę pozę :)

przedmowca nie ma zadnej racji, jarek jak na prowokatora jest swietny. dlaczego? bo wy zamiast pomoc grubej dziewczynie to kazecie jarkowi jakies cegly nosic hahahaha i on osiaga to co chce, mimo ze jest zalosny. przyciaga uwage, tylko o to mu chodzi....... szkoda ze dowartosciowuje sie na forum dla kobiet ktorych tak nie nawidzi. :D

Gość awe1
Ale ja swoje zdanie ,co do głownego wyraziłam :)

Gość awe1
*Co do głównego tematu :)

Wcale nie masz aż takiej nadwagi;/. Zostaw go jak Cię nie akceptuje.

wracając do tematu: uważam że powinnaś go rzucić a poźniej specjalnie schudnąć i znaleźć sobie innego skoro masz powodzenie. niech widzi że nie jest jedyny na świecie

Jarek_84 - leczysz tu swoje kompleksy smętny wacku? szkoda że nawet 200 kg baba z chucią jak u królika nie tknęła by Cię 2 metrowym kijem ^^